STEP XL & L

Parket
STEP XL & L
Ključne karakteristike
  • Privlačni dezeni
  • Izuzetna otpornost na habanje i oštećenja
  • Jednostavna ugradnja i ekonomično održavanje
  • Odgovarajući asortiman lajsni 
  • Garancija 30 godina
Ukoliko tražite prefinjen i elegantan pod, STEP L & XL je pravi izbor za vas! Odaberite savršen dizajn koji će upotpuniti vaš enterijer. Na raspolaganju vam je više različitih nijansi: opredelite se za nezamenjivu lepotu prirodnog drveta, bojeno drvo ili drveni pod čiji je dezen kreiran inovativnom tehnologijom digitalne štampe. U pitanju je višeslojni parket izrađen od jednog komada drveta, a fabrički je tretiran jedinstvenim Proteco lakom, čime se štedi novac i vreme koje ulažete u čišćenje. Jednostavan T-Lock sistem omogućava laku ugradnju i stvara jedinstveno glatku površinu, čime se dodatno olakšava održavanje poda. Kao i svi Tarkett parketi, i STEP L & XL dolazi sa garancijom od 30 godina i pruža vam stabilnost i bezbedno gazište, tako da ne morate da brinete o neprijatnostima poput pukotina ili razdvajanja poda.   

Rešenje za stepenice

Nova ponuda rešenja za stepenice usklađenih sa našim ekskluzivnim dezenima parketa.

Tehničke i ekološke specifikacije
Dokument
Studije slučaja sa kolekcijama STEP XL & L
Belgrade Waterfront
Belgrade Waterfront
Beograd, Srbija

Belgrade Waterfront, poznat još i kao Beograd na vodi, nudi stambeni i poslovni prostor svetskog nivoa, a za takav visoki standard najprikladniji izbor bio je parket Step L & XL.

VIP CASA Pahulja
VIP CASA Pahulja
Zlatibor, Srbija

Komforne apartmane sa idiličnim pogledom na zlatiborsko zelenilo obogatili su parketom impresivnog izgleda iz kolekcije Tango i Step.

Usluge