Treninzi ugradnje podnih obloga

Treninzi ugradnje podnih obloga

Profesionalni treninzi ugradnje podnih obloga se održavaju u okviru Tarkett Akademije, edukativnog i trening centra, koji se nalazi u Bačkoj Palanci, na preko 1000 m2. 
Trening centar je smešten neposredno u blizini proizvodnih pogona Tarkett d.o.o., gde se proizvodi Tarkett parket, vinil, tepisoni, komadni tepisi, tako da ćete biti u prilici da obiđete i proizvodnju, ali i da se upoznate sa širokim asortimanom Tarkett proizvoda i inovacijama prikazanim u showroomu Tarkett Akademije. 
Proizvodi su sve složeniji i njihova ugradnja sve preciznija. Centri za obuku su važna konkurentska prednost, jer će vam omogućiti da usavršite svoje veštine i osvežite svoja znanja. Budite otvoreni za nove mogućnosti i edukujte se o novim podnim sistemima i tehnikama ugradnje. 
 

PRAKSA

Tim produkt menadžera i menadžer Tarkett Akademije će vam pružiti dinamičnu i interaktivnu obuku, gde se kombinuje teorijski i praktični deo obuke. Menadžer Tarkett Akademije pokazuje korak po korak radnje i daje vam praktične savete, dok su produkt menadžeri tu da vam predstave proizvode i odgovore na vaša pitanja vezano za podne i zidne obloge: standardi i klasifikacije, održavanje, lepkovi, sanacija, zavarivanje, završna obrada i još mnogo toga. 

Ono što Tarkett Akademiju u Bačkoj Palanci razlikuje od ostalih trening centara i događaja sličnog tipa je visoko kvalitetna obuka, uz obaveznu praksu.

Tarkett Akademija ima 10 radnih boksova u kojima se na licu mesta praktično uči ugradnja, varenje i drugo. Bićete u prilici da radite u prostoru gde se nalazi stepenište, različiti uglovi, stubovi, a isprobaćete varenje, kao i ugradnju u mokre čvorove, postavljanje na zid; U Akademiji su dostupne veće površine za polaganje većih rolni, koje omogućavaju rekonstrukciju različitih situacija u realnoj veličini.

Stručna obuka o tehnikama ugradnje i održavanja namenjena je instalaterskim firmama, tehničkim službama, izvođačima radova, fimama koje se bave profesionalnim održavanjem objekata...

Ukoliko želite da se usavršavate ili naučite zanat, prijavite se na Tarkett Akademiju. 

TRENINZI

Dostupni su različiti moduli, u zavisnosti od interesovanja i potreba, uključujući početne i unapređene module. Tarkett Akademija organizuje treninge ugradnje homogenih i heterogenih vinil podnih obloga, prirodnog linoleuma, parketa i laminata, tekstilnih ploča, LVT podova, kao i ugradnje elektrostatičkih podnih obloga.

Treninzi po zahtevu i in house treninzi za partnere

Za naše partnere, organizujemo treninge po zahtevu (poznavanje proizvoda, ugradnja, održavanje i sl.) u našem trening centru u Bačkoj Palanci, ali i direktno izlazimo na teren i pomažemo svojim partnerima na složenim, tehnički zahtevnim projektima, širom zone Tarkett SEE.

Po uspešnom završetku obuke se izdaju sertifikati, nakon čega postajete deo tima Tarkett ovlašćenih podopolagača.

Pregled osnovnih treninga i cene treninga pogledajte OVDE. (link ka brošuri) 

Ne ustručavajte se da se raspitate i saznate više o našoj a la carte obuci i odgovarajućim sertifikatiima. Za bilo koji zahtev ili dodatne informacije, kontaktrijate nas na e-mail: Tarkett.Academy@tarkett.com 

Za sve zahteve van Republike Srbije, kontaktirajte nas! 

Prijava za Tarkett Akademiju

Tarkett Akademija
Industrijska zona 8
21400 Bačka Palanka
Srbija
Email: Academy.Tarkett@tarkett.com