Treninzi ugradnje podnih obloga

Treninzi ugradnje podnih obloga

Profesionalci vama na usluzi: tim iskusnih instruktora za ugradnju podnih obloga, kao i menadžeri proizvoda dostupni su vam kada vam je potrebna pomoć. Bilo da želite da prisustvujete svom prvom treningu ili da usavršite postojeće veštine, Tarkett nudi različite module treninga ugradnje koji odgovaraju vašim potrebama, uključujući i početne i unapređene module treninga.

Tarkett Akademija organizuje treninge ugradnje homogenih i heterogenih vinil podnih obloga, prirodnog linoleuma, parketa i laminata i ugradnje elektrostatičkih podnih obloga.

Po uspešnom završetku završetka obuke se izdaju sertifikati, nakon čega postajete deo tima Tarkett ovlašćenih podopolagača.

Napomena: Hotelski smeštaj, troškovi prevoza od Vašeg mesta boravka do hotela u Bačkoj Palanci i nazad su Vaša odgovornost. Ukoliko je potrebno, možemo Vam rezervisati hotelski smeštaj.

 

Zašto postati Tarkett sertifikovani instalater?


Tarkett sertifikovani instalateri su posebno obučeni i ovlašćeni za ugradnju Tarkettovih podnih obloga. Tarkett sertifikovani instalateri moraju proći rigorozne praktične i pismene ispite da bi dobili sertifikat. Nakon toga postaju članovi Tarkett mreže.
Ako postanete Tarkett sertifikovani instalater, Vaše ime će biti objavljeno na Tarkettovom sajtu.

Nakon dobijanja sertifikata, bićete u vezi sa Tarkett Akademijom i bićete pozivani na godišnje događaje u Tarkett Akademiji za sertifikovane instalatere. Ako imate problema u nekom projektu, slobodno se možete obratiti menadžeru Tarkett Akademije i zamoliti ga za pomoć

Kao član Tarkettove mreže, moći ćete da sakupljate poene prilikom ugradnje Tarkettovih podova. Pošaljite bar kod sa pakovanja Tarkettovih podova i sakupljajte poene. Nakon što sakupite određen broj poena, moći ćete da dobijete nagradu.

Prijava za Tarkett Akademiju

Tarkett Akademija
Industrijska zona 8
21400 Bačka Palanka
Srbija
Tel: +381 21 7557 678
Email: Academy.Tarkett@tarkett.com