Tarkett Akademija

Tarkett Akademija

Tarkett Akademija & Showroom

Tarkett Akademija je trening centar i showroom Tarkett podnih obloga u Bačkoj Palanci. Mesto na kome arhitekte, dizajneri enterijera, Tarkett partneri u prodaji, mogu pronaći odgovore na karakteristične zahteve arhitektonskih projekata, savete u vezi sa dizajnom enterijera, pitanja o prodaji i slično. Mesto na kome podopolagači razvijaju i unapređuju tehnike ugradnje Tarkett podova.

Treninzi po zahtevu i in house treninzi za partnere

Za naše partnere, organizujemo treninge po zahtevu (poznavanje proizvoda, ugradnja, održavanje i sl.) u našem trening centru u Bačkoj Palanci. Trening centar u Bačkoj Palanci, Tarkett Akademija, ne samo što u svojim prostorijama organizuje treninge i savetovanja, već i direktno izlazi na teren i pomaže svojim partnerima na složenim, tehnički zahtevnim projektima, širom zone Tarkett SEE.

Treninzi ugradnje podnih obloga za podopolagače

Profesionalci vama na usluzi: tim iskusnih instruktora za ugradnju podnih obloga, kao i menadžeri proizvoda dostupni su vam kada vam je potrebna pomoć.  Bilo da želite da prisustvujete svom prvom treningu ili da usavršite postojeće veštine, Tarkett nudi različite module treninga ugradnje koji odgovaraju vašim potrebama, uključujući i početne i unapređene module treninga. Tarkett Akademija organizuje treninge ugradnje homogenih i heterogenih vinil podnih obloga, prirodnog linoleuma, parketa i laminata i ugradnje elektrostatičkih podnih obloga.

Po uspešnom završetku završetka obuke se izdaju sertifikati, nakon čega postajete deo tima Tarkett ovlašćenih podopolagača.

Obratite nam se za više informacija na:

Tarkett Akademija
Industrijska zona 8
21400 Bačka Palanka
Srbija
Tel: +381 21 7557 678
Mob: +381 64 8557 032
Email: Academy.Tarkett@tarkett.com

Galerija fotografija