Tarkett Akademija & Showroom

Tarkett Akademija je trening centar i showroom Tarkett podnih obloga u Bačkoj Palanci. Trening centar u Bačkoj Palanci, Tarkett Akademija, je naš centar za trening i edukaciju, čija je misija da razvije i unapređuje tehnike ugradnje Tarkett podnih obloga, kao i da unapređuje znanje o Tarkett proizvodima.

Treninzi po zahtevu i in house treninzi za partnere

Za naše partnere, organizujemo treninge po zahtevu (poznavanje proizvoda, ugradnja, održavanje i sl.) u našem trening centru u Bačkoj Palanci. Trening centar u Bačkoj Palanci, Tarkett Akademija, ne samo što u svojim prostorijama organizuje treninge i savetovanja, već i direktno izlazi na teren i pomaže svojim partnerima na složenim, tehnički zahtevnim projektima, širom zone Tarkett SEE.

Treninzi ugradnje podnih obloga za podopolagače

Profesionalci vama na usluzi: tim iskusnih instruktora za ugradnju podnih obloga, kao i menadžeri proizvoda dostupni su vam kada vam je potrebna pomoć.  Bilo da želite da prisustvujete svom prvom treningu ili da usavršite postojeće veštine, Tarkett nudi različite module treninga ugradnje koji odgovaraju vašim potrebama, uključujući i početne i unapređene module treninga. Tarkett Akademija organizuje treninge ugradnje homogenih i heterogenih vinil podnih obloga, prirodnog linoleuma, parketa i laminata i ugradnje elektrostatičkih podnih obloga.

Po uspešnom završetku završetka obuke se izdaju sertifikati, nakon čega postajete deo tima Tarkett ovlašćenih podopolagača.

Obratite nam se za više informacija na:

Tarkett Akademija
Industrijska zona bb
21400 Bačka Palanka
Srbija
Tel: +381217557673
Email: Academy.Tarkett@tarkett.com