Ugradnja podova

Ugradnja podova

Ugradnja parketa

Tarkett višeslojni parket isporučuje se u daskama i možete ga ugraditi odmah po kupovini. Može se postaviti lepljenjem ili uklapanjem daska. Najsavremnijim T-lock sistemom daske se lako uklapaju, a spoj je čvrst, siguran i gotovo nevidljiv. Tarkett parket moguće je ugraditi samo na podloge koje su stabilne i bez prašine, pukotina, ulegnuća i drugih oštećenja.

Ugradnja laminata

Zahvaljujći jedinstvenom sistemu uklapanja dasaka laminata, spajanje je veoma lako. Uzmite dužu stranu daske, spustite je i spojite sa drugom daskom. Spajanje je izvršeno kada čujete jedno „klik“! 

Pošto je u pitanju plivajuća ugradnja, laminat je moguće postavljati preko vinil podova, parketa, laminata ili pločica. Tarkett preporučuje da se daske laminata polažu po dužini u skladu sa glavnim pravcem posmatranja i glavnim izvorom svetlosti.
 

Uputstvo za ugradnju

Potrebno vam je određeno uputstvo za ugradnju? Potražite dokument Uputstvo za instalaciju u Centru za dokumentaciju, tako što ćete pretražiti proizvod ili ime kolekcije.

Ovde možete pronaći uputstva za instalaciju linoleuma, komercijalnog vinila, sportskih podova, parketa i laminata:

Povezani članci
Ugradnja_parketa
Ugradnja parketa

Gde se može ugraditi parket? Višeslojni Tarkett parket možete ugraditi na betonsku i cementnu košuljicu, na pločice, teraco i mermer, na drvenu podlogu..

Tarkett parket
Tarkett ili parket?

Prodavac vam nudi Tarkett... da li kupujete parket ili laminat?

Lajsne za parket
Prateći asortiman za parket

Sav prateći asortiman koji vam je potreban da bi vaš parket bio lepši, praktičniji i izdržljiviji.

Ugradnja laminata
Ugradnja laminata – jednostavnije nego što mislite

Ugradnja Tarkett laminata je brža i lakša nego što mislite, a vaš laminat će i po sistemu „uradi sam“ biti savršeno postavljen čak i preko parketa, vinila, starijeg laminata ili pločica.