Kennedy Residence

Kennedy Residence

2022 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Projekat ovog stambeno-poslovnog objekta se zasniva na sinergiji luksuzne arhitekture i modernih, prostranih stanova pružajući poseban doživljaj kosmopolitskog života. Kennedy Residence pažljivim planiranjem osigurava maksimalnu osvetljenost svake prostorije u stanovima. Objekat se nalazi u gusto naseljenom području u centru Novog Beograda pa je posebna pažnja posvećena upravo izgradnji podzemne garaže za svoje stanare. 

Tarkett parket se savršeno uklopio u atraktivan prostor dnevne zone koju čine kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i terasa kao jedna celina.

Tarkett parket je 100 % drveni pod višeslojne konstrukcije. Proizvodi se u najsavremenijoj fabrici parketa u Bačkoj Palanci. Pre više od decenije, kompanija Tarkett je u Srbiji lansirala novu vrstu gotovog parketa, koji se isporučuje u daskama spremnim za ugradnju od različitih vrsta drveta i ogromnim izborom dezena. Tarkett parket možete ugraditi odmah po kupovini, postavlja se lepljenjem ili uklapanjem dasaka.
Tarkett parketi su odličan izbor za lako održavanje. Redovno čišćenje će mu pomoći da duže traje i besprekorno izgleda.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Stambeno-poslovni objekat na atraktivnoj lokaciju u centru Novog Beograda, Kennedy Residence, se za pod u stambenim jedinicama odlučio za Tarkett parket.

Dizajner/Arhitekta

Zabriskie Studio

Tarkett partner

Merin

Segment

Vrsta podova