Stambeni kompleks Voždove kapije

Stambeni kompleks Voždove kapije

2019 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Vođen vizijom kreiranja idealnog doma za porodični život, nastao je stambeni kompleks Voždove kapije. 

Udaljen svega desetak minuta od centra Beograda s jedne strane i u blizini Avale s druge strane, predstavlja odličnu lokaciju za sve koji žele mir i sigurnost. 
U izgradnji kompleksa je posebna pažnja posvećena izboru kvalitetnih materijala, pri čemu je kompanija Tarkett doprinela ugradnjom 16.000m2  poda vrhunskih performansi. U pitanju je parket kolekcije Step L & XL.

Ovu kolekciju parketa odlikuje veliki broj različitih dezena, od kojih je za kompleks Voždove kapije odabran parket Baron Rustic. Osim interesantnih dezena, Step kolekcija je izuzetno čvrsta i stabilna, izrađena od jednog komada drveta i fabrički tretirana Proteco lakom čime se štedi vreme i novac koji se ulažu u čišćenje, dok garancija od 30 godina pruža korisnicima dodatnu sigurnost.

Tarkett parket je odličan izbor za prostore koji teže eleganciji i luksuzu s jedne, i garanciji kvaliteta i dugotrajnosti s druge strane. 

Preporučena kolekcija

Saznajte

U izgradnji kompleksa posebna pažnja je posvećena izboru kvalitetnih materijala, a Tarkett je doprineo parketom vrhunskih performansi.

Dizajner/Arhitekta

Mašinoprojekt, Beograd

Tarkett partner

Eurodom, Beograd

Segment

Vrsta podova