Tepisi

Tepisi

Sintelon ima tradiciju od 140 godina i uspešno posluje u okviru Tarkett grupe. Sintelon tepisi nude vam širok izbor dezena u skladu sa aktuelnim trendovim, a unapređena svojstva tepiha veoma će Vam olakšati održavanje. Izbor boja, dezena, struktura, dimenzija i oblika tepiha nudi neizmerne mogućnosti uklapanja u svaki enterijer. Dostupne su različite vrste: okrugli tepisi, tepih staze za hodnik, deciji tepisi, tepisi za terase i bašte, čupavi tepisi... Od modernih dezena koji daju originalni pečat svakom prostoru, preko mekih za izuzetnu udobnost, do svedenih kolorističkih kombinacija i tradicionalnih dezena – Vaš Sintelon tepih uneće potpuno novu, topliju dimenziju uživanja u Vaš dom. Prodaja tepiha vrši se preko ovlašćenih prodavnica i salona tepiha. Cena tepiha dostupna je na upit u PRODAVNICAMA.

Tepisi

U čvrstom savezu zadovoljnih kupaca, zaposlenih i akcionara, Sintelon ima tradiciju dugu 128 godina i uspešno posluje u okviru Tarkett grupe. Sintelon tepisi predstavljaju savremena inovativna rešenja za tekstilnu podnu oblogu. U širokoj ponudi tepiha u skladu sa aktuelnim trendovima pronaći ćete onaj koji najviše odgovara Vašem ambijentu, a unapređena svojstva tepiha veoma će Vam olakšati održavanje. Izbor boja, dezena, struktura, dimenzija i oblika tepiha nudi neizmerne mogućnosti uklapanja u svaki enterijer. Od modernih dezena koji daju originalni pečat svakom prostoru, preko čupavih i mekih tepiha za izuzetnu udobnost, do svedenih kolorističkih kombinacija i tradicionalnih dezena – Vaš Sintelon tepih uneće potpuno novu, topliju dimenziju uživanja u Vaš dom.

Tepisi su važan element uređenja svakog doma i predstavljaju finalnu reč u uređenju enterijera. Danas možete birati moderne ili klasične tepihe, u raznovrsnim paletama boja. Najčešći oblici tepiha sa kojim se susrećemo se okrugli tepisi, koji daju mekši izgleda pa su popularan izbor za dečje sobe; ovalni tepisi mogu biti dobar izbor za trpezarije i dnevne sobe; tepih staze za hodnike; kao i pravougaoni i kvadratni tepisi su najzastupljeniji i lako se uklapaju u sve prostorije. 

 Sintelon ponuda obuhvata najfinije tepihe modernih dezena, svedenih kolorističkih kombinacija, atraktivne tepiha za dečije sobe i tradicionalne dezene tepiha. Dostupni su u različitim dimenzijama i strukturama: sa 3D efektom na površini, tepisi sa izuzetno mekim opipom i ručno rezbarenih tepisi, ali i specijalno tkani tepisi otporni na spoljašnji uticaj svetlosti i vlage koji mogu da se koriste za terase i bašte. Pored toga, Sintelon tepisi su cenovno pristupačni, te ih možete menjati u skladu sa trendovima.