MOderan prostor sa Baux and Tarkett kolekcijama

Tarkettova saradnja sa BAUX kompanijom

Logo BAUX Heart Tarkett

Sinhronizovana paleta boja dizajnirana da enterijere učini zdravijim za boravak u njima

modern office showcasing the matching possibilities for interior design with DESSO Carpet tiles and BAUX acoustic wall panels

Dobrodošli u mesto gde podovi i zidovi dobro idu zajedno.

Spojeni zajedničkim vrednostima dobrog osećaja blagostanja i ekološke odgovornosti, BAUX i Tarkett se ovde ujedinjuju usaglašenom paletom boja. BAUX izolacione ploče od drvene vune (drvenih vlakana) i DESSO AirMaster® podna tehnologija efikasno rade na smanjenju buke i poboljšanju kvaliteta vazduha — savršeni za stvaranje zdravijeg i održivijeg enterijera u kome ljudi mogu da napreduju. Hajde da se igramo!

BAUX izlolaciona drvena vuna

BAUX veruje da u današnje vreme možemo da napravimo mirniji i savremeniji prostor bez ugrožavanja bezbednosti i ekoloških standarda. Kod Acoustic Wood Wool (izolacione ploče od drvenih vlakana) su kombinovali dva najstarija građevinska materijala na svetu — drvo i cement — da bi stvorili visokofunkcionalne izolacione ploče.

DESSO AirMaster

Mi smo živa bića kojima je potreban kiseonik. Zato Tarkett veruje da je neophodno zaštititi vazduh koji udišemo. Tarkett-ova patentirana DESSO AirMaster® tehnologija pomaže da se poboljša kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru tako što hvata i zadržava finu prašinu osam puta efikasnije od glatkih podova.

Inspirativni susret funkcije, boje i teksture

Da bismo izgradili most i omogućili da multi-teksturalni podovi, plafoni i zidne površine Tarkett-a i BAUX-a sa više govore istim jezikom boja, pozvali smo međunarodni dizajnerski studio Form Us With Love. Rezultat je promišljeno koordinirana i raznovrsna paleta, u rasponu od zemljanih minerala do toplog cveća i uzvišenih šumskih nijansi.

Proces DESSO eksilnih ploča i BAUX akustičnih panela koji odgovaraju paleti boja

Paleta boja

Midnights

Gde počinje sofisticiranost bez napora, poigravanje moći i intelektualni razgovori. Kolekcija Midnights je inspirisana noćnim nebom, platinastim, grafitno sivim i oniks bojama neba noću.

paleta boja Midnights DESSO tekstilnih ploča sa Baux izolacionim panelima

Neutrals

Kolekcija Neutrals se kreće od kreda bele do hladne pepeljaste i ugljeno sive boje.

paleta boja Neutrals Tarkett tekstilnih ploča i BAUX izolacionih ploča

Minerals

Bež tonovi inspirisani blokovima zemlje. U kolekciji Minerals otkrićete boju vanile, kao i tople i privlačne nijanse peska i dina.

Paleta boja Minerals Tarkett DESSO tekstilnih ploča i Baux izolacionih ploča

Oceanic

Putovanje od dubokih i sigurnih voda do obala. Kolekcija Oceanic osnažuje mirne, ali autoritativne enterijere sa tamnoplavom i safirnom plavom i živahnom cigla crvenom.

Paleta boja Oceanic saradnja Tarkett DESSO tekstilnih ploča i BAUX izolacionih panela

Florals

Toplina i razigranost cvetaju u ovoj kombinaciji tri boje pripremljenoj za spontane akcente i smele kombinacije u enterijerima. U kolekciji Florals naći ćete ružičastu, amber narandžastu i cimet braon boje.

Forest Colour Range from the Tarkett and BAUX collaboration collection

Forests

Uravnoteženost između zemlje i neba. Kolekcija Forests nudi dezene za opremanje prostora u kome se stvaraju nove ideje — sa revitalizirajućim zelenilom žada, masline i smaragda.

Forests paleta boja iz saradnje BAUX i Tarketta

Galerija fotografija