NOVA USLUGA: Brzi servis za Tarkett B2B partnere!

NOVA USLUGA: Brzi servis za Tarkett B2B partnere!

Poštovani Partneri,

Oslonite se na Tarkett. Nova usluga - Brzi servis (Quick Range) je naše obećanje Vama, da za više od 1300 proizvoda, garantujemo raspoloživost na Tarkett lageru u roku od 2 radna dana, od momenta prijema Vaše porudžbine. 

Quick Range“ proizvodi su obeleženi logom QR, na našem veb-sajtu, kao i u našoj veb-prodavnici. Kompletan pregled QR asortimana se nalazi i u elektronskoj brošuri, koju možete preuzeti sa našeg sajta. 
Radi boljeg snalaženja, posebnim etiketama za uzorke - Quick Range možete označiti displej uzorke u svojim prodajnim objektima. Etikete treba da posluže i vašem prodajnom osoblju, ali i cenjenim kupcima, kao orijentir, da znaju koji proizvodi mogu brže da se dopreme, a koji ne. Na etiketama nije naznačeno vreme 2 radna dana, već samo Quick Range.

Ova usluga je namenjena svima onima koji žele brzu reakciju, ko ne može da čeka! 
•    Širok asortiman najprodavanijih proizvoda
•    Dostupno na Tarkett lokacijama za 2 radna dana, od momenta prijema porudžbine
•    Jednostavan pristup QR proizvodima na svim uređajima (veb-sajt, veb prodavnica, e-brošura) 

Otprema QR proizvoda se vrši po redovnim definisanim uslovima i terminima otpreme ili ukoliko Vi to želite, uz doplatu najkasnije po isteku 2 radna dana od momenta prispeća porudžbine kupca. 
Informišite se više kod vašeg predstavnika prodaje ili Order desk specijaliste. 

 

Često postavljana pitanja: 

Kupac: Da li ovo znači da ako poručim QR proizvode, Tarkett organizuje isporuku u roku od 2  radna dana? 
Tarkett: Ne, Tarkett ne garantuje isporuku u roku od 2 radna dana već RASPOLOŽIVOST robe na svojim lokacijama, u roku od 2 radna dana od momenta prijema Vaše porudžbine. Isporuka robe, bez obzira da li je QR ili nije, će se i dalje odvijati po redovnim, definisanim uslovima i terminima otpreme. Ukoliko želite hitno dopremu određenog proizvoda iz QR asortimana, otprema se može organizovati najkasnije po isteku 2 radna dana, ali trošak transporta – trošak Brze isporuke plaćate Vi.


Kupac: Da li to znači da od sada i ja treba da garantujem mojim kupcima raspoloživost u roku od 2 radna dana? 
Tarkett: Vaš servis ka krajnjim kupcima zavisi isključivo od Vaše politike servisa. Tarkett ovim ne želi da utiče na vašu politiku, ali uz Tarkett Quick Range, Tarkett vas još više podržava u naporima da u što kraćem roku i vi servisirate svoje kupce i partnere.

Kupac: Pa ako se otprema robe vrši kao i do sada, u čemu je prednost ove raspoloživosti? 
Tarkett: Garantovana raspoloživost asortimana ima više prednosti. Pre svega, možete lakše planirati i upravljati svojim poslovanjem, zalihama, akcijama. Posebnu prednost čini mogućnost Brze reakcije, posebno ako imate kupca koji ne može da čeka.