DESSO AirMaster Reflection tekstilne ploče za hotele i kancelarije

DESSO AirMaster Reflection tekstilne ploče za hotele i kancelarije

Prelepo izbalansirano

DESSO AirMaster Reflection je kreiran imajući na umu savremeno ugostiteljstvo i kancelarije, inspirisano japanskom filozofijom dizajna usredsređenom na ravnotežu, spokoj i prirodu.

Dok se granice između kuće, gostoprimstva i radnog mesta i dalje brišu, ova kolekcija koja se može reciklirati 100% je dizajnirana da ponudi predah uz blagostanje ugrađeno u tkaninu poda. Kolekcija sadrži Tarkettovu patentiranu AirMaster tehnologiju, koja nudi opipljive zdravstvene prednosti smanjenjem fine prašine u unutrašnjem vazduhu.

Airmaster Reflection 4 images gallery

Čisti vazduh®

Važnost čistog vazduha se teško može preceniti. Sićušne, nevidljive čestice koje se nazivaju čestice (PM), poznate i kao zagađenje česticama ili fina prašina, igraju odlučujući faktor u kvalitetu vazduha u hotelima i u kancelarijama i direktno su povezane sa zdravstvenim rizicima1. Naše prisustvo uma, naš osećaj blagostanja i naše zdravlje uopšte imaju velike koristi od vazduha bez zagađivača.

Od svog uvođenja, AirMaster tehnologija se dokazala u bezbrojnim radnim prostorima, kao i u strogim laboratorijskim testovima. Ovo poslednje je pokazalo da je DESSO AirMaster® najmanje 8 puta efikasniji u hvatanju i zadržavanju finih čestica prašine od rešenja za glatke podove (PM10) i najmanje 4 puta u poređenju sa konvencionalnim tepisima (PM10)2

Dokazana efikasnost

Oznaka GUI Gold je dodeljena na osnovu proseka od 15 ponovljenih testova u kojima su merene odlične performanse DESSO AirMaster-a u hvatanju fine prašine, kako bi se osiguralo da su rezultati naučno utemeljeni, a ne samo na osnovu jednokratnih performansi. Tokom nekih testova, DESSO AirMaster se pokazao do 20 puta efikasnijim3 u hvatanju i zadržavanju fine prašine od rešenja za glatke podove.

Oznaka Gold Plus je dodeljena za visoke performanse na tri kriterijuma testa:

Pogodnost za osobe koje pate od alergija
Visok kapacitet vezivanja fine prašine
Svojstva emisije nisko isparljivih organskih jedinjenja (VOC)4

Jedinstveni taktilni vrtlog uzorak

DESSO AirMaster Reflection vam omogućava da kreirate jedinstvene, taktilne vrtlog šare po podu. Ova prepoznatljiva kompozicija je postignuta kombinovanjem teksturiranog neutralnog ili tamnijeg gornjeg sloja sa zakrivljenim suptilnim linijama i kontrastnom – ili komplementarnom – bazom u boji. Ovaj višeslojni dizajn omogućava vam da eksperimentišete sa linijama, teksturama i bojama kako biste stvorili vizuelno umirujuća utočišta. Upečatljiva kolekcija dostupna je u devet nijansi.

Otkrijte novu kolekciju AirMaster® Reflection

DESSO Airmaster® Reflection

Inspirisan japanskom filozofijom dizajna usredsređenom na ravnotežu, spokoj i prirodu, novi DESSO AirMaster® Reflection ima blagostanje ugrađeno u tkaninu poda.

Održivost

DESSO AirMaster Reflection pločice za tepihe su od Cradle to Cradle Silver - sertifikovane™ na nivou i proizvedene su korišćenjem 100% zelene energije.

Airmaster Reflection credentials

          

Galerija slika

Asortiman boja

image
  1. Svetska zdravstvena organizacija Smernice za kvalitet vazduha za čestice, globalno ažuriranje 2005.
  2. Zasnovano na testovima koje je izvršio GUI sa DESSO AirMaster® u poređenju sa standardnim glatkim podom i sa standardnim strukturiranim tepihom sa petlji (srednje vrednosti).
  3. Merenja se vrše na visini od 80 cm i 110 cm (u zoni disanja).
  4. ISO 16000 test analiza, prema AgBB šemi evaluacije 2010 iu skladu sa GUT kriterijumima emisije