Dizajnirajte svoj pod Floorcraft dizajn uslugom

Dizajnirajte svoj pod Floorcraft dizajn uslugom

Od stilski uglađenog do impresivno složenog, naša usluga soničnog rezanja Floorcraft oblikuje vaše najkompleksnije projekte, doprinoseći ljubavi prema finom zanatskom i dizajnerskom znanju.

Naši podovi su sonično sečeni po šemi dizajna i elementi su sastavljeni pre nego što su zaštićeni lepljivim filmom. Većina naših vinil podova, uključujući LVT, linoleum, homogeni i heterogeni podovi, pogodni su za Floorcraft podna rešenja.

Otkrijte Floorcraft-ov puni potencijal - Floorcraft priča o kreativnosti i mašti. Pogledajte kako se jedan oblik može transformisati u različite šeme igrajući se orijentacijom i bojama.

Dizajn i kreativnost

Kombinujući atraktivne boje i materijale u tradicionalne i moderne dezene, Floorcraft stvara ekskluzivna umetnička dela na podovima.

Unesite život vašim projektima

Zamislite svoju jedinstvenu kreaciju i mi ćemo je realizovati za vas!
Potpuno prilagođena vašem zahtevu, Floorcraft usluga vodi vas korak po korak kroz dizajn vaših  jedinstvenih podova sa osećajem pažnje za detalje.
Svi dizajni su skalabilni da se uklope u bilo koji prostor, tako da nema ograničenja u veličini personalizovanog dizajna poda.

Pregledajte našu Floorcraft biblioteku

Floorcraft vam takođe pruža sve veći izbor standardnih podnih šema kako biste uštedeli vreme.
Odaberite oblike, podove i boje i kreirajte vaš dizajn uz podršku našeg dizajnerskog tima Floocraft.

Galerija fotografija