DIZAJNIRAJTE SVOJ POD UZ KOLEKCIJU ID MIXONOMI

DIZAJNIRAJTE SVOJ POD UZ KOLEKCIJU ID MIXONOMI

Nova LVT kolekcija podova iD Mixonomi pruža mogućnost kombinacije različitih boja i oblika i pomera granice dizajna. Gotovo neograničen broj kombinacija omogućuje da izrazite svoju kreativnost i uredite enterijer po svojoj želji. iD Mixonomi je dobitnik međunarodne nagrade Red Dot Award 2017.godine, u kategoriji dizajn proizvoda.

Kombinujte boje i oblike

ID MIXONOMI je koncept sa 10 oblika i 33 boje za igru. Oblici inspirisani modernim šestouglom mogu se međusobno kombinovati kako bi se osmislili jednostavni ili sofisticiraniji šabloni za prilagođavanje svakoj atmosferi. U saradnji sa renomiranom pariskom agencijom za dizajn Peclers, Tarkett je kreirao 33 boje u okviru 5 paleta:
 

  • Bogate tamne boje za elegantne i luksuzne prostore;
  • Prijatne neutralne boje za udobne i ušuškane enterijere;
  • Pikantne tople boje za šik i egzotične atmosfere;
  • Nežne pastelne boje za svež i očaravajući izgled;
  • Smele primarne boje za odvažne enterijere.

Dizajnirajte svoj pod

Uz pomoć online alata iD Mixonomi možete se igrati i praviti svoje omiljene kombinacije boja i oblika. Pošto kreirate svoj šablon, možete ga vizuelizovati u prostoriji po svom izboru, preuzeti sliku ili CAD fajl kao i preuzeti recept kako biste poručili proizvod za svoj dizajn poda.

Dobitnik nagrade Red Dot: Dizajn proizvoda za 2017. godinu

Red Dot Award je jedna od najuglednijih nagrada u oblasti dizajna kao i jasna oznaka kvaliteta za dobar dizajn i inovaciju. iD Mixonomi modularna LVT kolekcija dobitnik je nagrade Red Dot za dizajn proizvoda za 2017. godinu zahvaljujući svom inovativnom pristupu dizajnu i kreativnim mogućnostima koje proizvod nudi.

Nezavisni i međunarodni žiri nagrade Red Dot Award sastavljen od eksperata naveo je da „raznovrsnost, izražajnost i kreativnost predstavljaju obeležje modularnih LVT ploča iz asortimana iD Mixonomi. Oni kroz svoj sofisticirani stil prostorijama daju jedinstvenu atmosferu".

Galerija fotografija