EASY tepisi za savremen život

EASY tepisi za savremen život

Istraživali smo kakve tepihe bi ljubitelji lepih enterijera želeli kako bismo kreirali kolekcije tepiha za moderan stil života. Evo šta smo zaključili: 

•    da su lepi, u trendu i da se lako uklope u svaki prostor
•    da se lako održavaju
•    da budu mekani i daju osećaj topline 
•    bezbedni, da ostaju na mestu i ne kližu se. 

 

Kako bismo izašli u susret potrebama naših kupaca sa inovativnim i modernim rešenjem, dizajnirali smo EASY tepihe.

Deciji tepisi

Lako čišćenje: Operite ih u svojoj veš mašini

Njihova najveća prednost je lako održavanje, sve zahvaljujući unapređenim svojstvima Easy tepiha. Volećete ovaj tepih, jer je čišćenje sada postalo mnogo lakše.

Easy tepisi manjih dimezija 67x110cm lako staju u redovnu veš mašinu, pa ih povremeno možete i ovako održavati. 
Preporučuje se pranje na 30 stepeni bez centrifuge, na programu za osetljive materijale, prema uputstvima sa etikete na tepihu. 

Ovo je posebno važno kada u stanu borave i kućni ljubimci, jer ovaj tepih  čini da se i oni osećaju udobno i da njihov kutak uvek bude čist. 
 

Nežni i mekani na dodir

Mekani na dodir, pružaju osećaj topline i luskuza i dolaze u 3 različite dimenzije:  80x150 cm, 200x133 cm i 67x110 cm.

Manje dimenzije tepiha su posebno pogodne za sobe manjih kvadratura – kao što su uglavnom dečije sobe.  Topli su i mekani, pa su lepa i bezbedna podloga za igru mališana. Uz lako održavanje manjih tepiha (pranje u veš mašini), cela dečija soba će odisati svežinom i biti zdravo okruženje za dete. 

Deciji tepisi

Lako se uklapaju u svaki prostor

Jednobojni dezeni Easy  tepiha prate minimalističke trendove i lako se uklapaju u svaku prostoriju doma. U ponudi je paleta boja od intenzivnih, jarkih boja do neutralnih nijansi. Možete birati između „čupavih“ ili ravnih tekstura i dva tipa tepih staza.

Odličan su izbor za dnevne ili spavaće sobe, dečije sobe, hodnik ili kuhinju.  

Nema klizanja

Nežna poleđina tepiha pogodna je za svaki pod, bilo da imate laminat, parket, LVT ili keramičke pločice. 
Protivklizna poleđina tepiha daje stabilnost, pa ovi tepisi ostaju na mestu i ne kližu se. Nije potrebno dodatno kupovati neklizajuću podlogu koja se postavlja ispod tepiha, jer je poleđina Easy tepiha napravljena od mekane neklizajuće podloge. 

 

 

Pronađite Easy tepih koji najviše odgovara vašem enterijeru:

COLOR

Ovi tepisi se mogu naći u prodavnicama pod nazivima COLOR ili AURORA.  „Čupavi“ tepisi, dostupni i u jarkim bojama: tirkizna, ljubičasta i ciklama. Ako volite intenzivne boje, pogledajte šta nudi ova kolekcija:

Tepisi

LOFT

Jednobojni tepisi ravne površine, dolaze u neutralnim nijansama. Tepihe možete potražiti u prodavnicama pod nazivima LOFT ili POLAR.  Svih 6 dezena pogledajte na linku: 

Deciji tepisi

PASSAGE

Staze ravne površine su odličan izbor za hodnike.

GATE

Staze zatvorene petlje, dostupne u dve različite dimenzije.

Sintelon kvalitet

Sintelon tepisi imaju tradiciju dugu 130 godina i svojim kupcima kontinuirano pružaju inovativna i kvalitetna rešenja za tekstilne podove. 

Dostupno u prodavnicama!

EASY tepihe možete potražiti u prodavnicama pod nazivima: tepisi Color (ili pod nazivom Aurora) i Loft (u prodavnicama se mogu zvati i Polar),  i kolekcije tepih staza Gate i Passage.

Pored benefita koje pružaju, ovi tepisi su i pristupačni, tako da možete pronaći savršen tepih koji odgovara vašem stilu i budžetu. Pronađite vama najbližu prodavnicu i saznajte cene: