GEOLOŠKI ZAVOD

GEOLOŠKI ZAVOD

2017 | PODGORICA, Crna Gora

Galerija fotografija

U današnjem poslovnom svetu, izbor prave podne obloge može da ima veoma važan uticaj na produktivnost u radu. Kreativna i stimulativna radna okruženja utiču na to kako se svi mi osećamo dok radimo i kakav nam je kvalitet života na poslu. Uz to, podna obloga mora da zadovolji i niz drugih kriterijuma... Za Geološki zavod u Podgorici, pravo rešenje je pronađeno u LVT pločama ID Square iz Tarketta.

S ogromnim spektrom dezena po uzoru na prirodu i savremene trendove, Tarkett LVT ploče pružaju izvrsne performanse, fleksibilnost i vrhunski izgled, uz superiornu otpornost na habanje i izuzetne mogućnosti održavanja. Sve to ih čini idealnim izborom za podove u kancelarijama, robnim kućama, prodavnicama, ugostiteljskim objektima i domaćinstvu. Samoležeće iD Square LVT ploče su posebno napravljene za visokofrekventne kancelarijske prostore. Nude izvanredne dezene i performanse, vodeći pri tom računa o ljudima i životnoj sredini. Uz inspirativan izbor od 36 savremenih boja, brzo se i lako postavljaju i održavaju, akustične su i veoma ekonomičan izbor, sa vrlo povoljnim troškovima životnog ciklusa.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Kreativna i stimulativna radna okruženja utiču na to kako se svi mi osećamo dok radimo i kakav nam je kvalitet života na poslu.Za Geološki zavod u Podgorici, pravo rešenje je pronađeno u LVT pločama.

Dizajner/Arhitekta

Green house

Tarkett partner

Entext, Podgorica

Segment

Vrsta podova