Hotel Ramonda

Hotel Ramonda

2019 | Rtanj, Srbija

Galerija fotografija

Rtanj svake godine privlači mnogo turista, planinara i naučnika. Svako ko je bar jednom posetio ovu planinu tvrdi kako vazduh ovde miriše drugačije.

Zadivljujuća lepota prirode na planini Rtanj čini Hotel Ramonda savršenim mestom za odmor. Luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. 

Vešto uklopljen u prirodni ambijent, Hotel Ramonda ima 21 smeštajnu jedinicu i može da primi do 90 gostiju. Svojim ekološkim sadržajem i velikim staklenim površinama povezao se sa prirodom, što doprinosi da gosti ovog hotelu budu u savršenom skladu sa prirodom. 

Tarkett je doprineo enterijeru prirodnim materijalima, postavljajući 600 m2  Tarkett parketa Rumba Ash Bay

Ovaj parket je odličan izbor, kako zbog dezena koji enterijer čini toplim i prijatnim, tako i zbog ostalih povoljnih karakteristika: visoko je otporan na habanje i oštećenja, jednostavan je za ugradnju i ekonomičan za održavanje. Uske daske manjih dimenzija daju podu veću dinamičnost, a ambijentu živost i autentičnost.

Kolekcija parketa Rumba, dolazi uz garanciju od 30 godina.

Ako težite spoju prirode i elegancije, Tarkett parket je uvek odlično rešenje.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. 

Tarkett partner

MCS, Požega

Segment

Vrsta podova