Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik

2019 | Dubrovnik, Hrvatska
Korišćene kolekcije

Ugostiteljstvo

Hotel Valamar Lacroma smešten je u zelenoj oazi poluostrva Babin Kuk, a od starog grada Dubrovnika deli ga samo 15 minuta. U prefinjen enterijer hotela odlično se uklopio Tarkett LVT pod.
Artitura, Natali Zulijani Giambastiani
Dizajner/Arhitekta
Valamar
Tarkett partner

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik smešten je u zelenoj oazi poluostrva Babin Kuk, na nekoliko minuta od plaže Copacabana, a od starog grada Dubrovnika deli ga samo 15 minuta. Ispred hotela nalazi se šljunkovita plaža i čisto more, što ga čini idealnim smeštajem za sve koje privlači istraživanje morske obale i bogate istorije grada kakav je Dubrovnik.

Hotel sa četiri zvezdice dobitnik je prestižne nagrade World Travel Award kao vodeći hotel u Hrvatskoj koji nudi najviši nivo usluge i pogodnosti. Odlikuje se modernim materijalima, elegantnim i udobnim smeštajem, a Tarkett pod je doprineo u dizajniranju vizuelno prijatnog i komfornog ambijenta. U elegantan enterijer ugrađeno je 700 m2 LVT poda iD Inspiration Click & Click Plus, koji je odličan za ovakvu vrstu projekata.

Namenjen visokoprohodnim objektima, ekskluzivni dezeni ove kolekcije su inspirisani prirodnim materijalima drveta, kamena i metala. Zahvaljujući click sistemu ugradnje, ovi LVT podovi se postavljaju čak 35% brže nego podovi za čiju instalaciju je neophodna upotreba lepka, a potrebna je minimalna ili nikakva priprema donjeg poda, što čini ovo podno rešenje pogodnim za ugostiteljske objekte. Pod je tretiran Top Clean površinskom zaštitom radi lakšeg održavanja i dodatne otpornosti na habanje, ogrebotine i fleke.

Izborom Tarkett LVT poda u hotelskim holovima, spavaćim sobama, restoranima i barovima stvorićete utisak prefinjenog enterijera visokog kvaliteta.