iD Click Ultimate, LVT pod postaje još snažniji

iD Click Ultimate, LVT pod postaje još snažniji

iD Click Ultimate je dizajniran sa 21 novim dezenom, 5 novih formata, većom otpornošću na statična i velika opterećenja, a pri tome je zadržana ista misija - da vam se ponudi napredno LVT podno rešenje. Sa iD Click Ultimate možete savršeno postaviti pod u najkraćem mogućem roku, i lako izaći u susret potrebama svih svojih klijenata, čak i onih najzahtevnijih.

Pogodan za najprometnije prostore – dokazano!

Kolekcija iD Click Ultimate je idealna za velike i visokoprohodne prostore, jer RCC tehnologija ovog poda ima najveću gustinu na tržištu (2000 kg/m3), što ga čini najotpornijim na ulegnuća, habanje, statično i kotrljajuće opterećenje do 800 kg*. Izuzetno otporna Ultimate PUR površinska obrada poliuretanom pojednostavljuje čišćenje i održavanje.

*800 kg se odnosi na naše reference sa habajućim slojem debljine 0,70.
Naši dezeni sa habajućim slojem debljine 0,55 podnose statično i kotrljajuće opterećenje do 500 kg.


Brza ugradnja – najveća prednost kod renoviranja!

iD Click Ultimate je lak za postavljanje i prekid poslovanja zbog radova svode na strogi minimum. Nova klik tehnologija I4F® Click4U omogućava postavljanje bez potrebe za pripremom podloge*, lepljenjem ili sušenjem.

Isto tako, iD Click Ultimate može se postaviti direktno preko keramičkih pločica i većine postojećih podloga, što ovu kolekciju čini vašom najvećom prednošću u svim projektima renoviranja i ugradnje, čak i kad je reč o veoma prometnim prostorima.

* Svaki projekat je jedinstven, više detalja pronaći ćete u našem uputstvu za ugradnju.

Najbolji akustični komfor!

Misija koju iD Click Ultimate i dalje ima jeste da ponudi akustični komfor i vrhunsku tehnologiju smanjenja buke! Ekskluzivna akustična podloga omogućava apsorpciju zvuka jačine do 19 dB i osigurava najniži nivo buke koja nastaje prilikom hodanja u prostorji u poređenju sa bilo kojim drugim tvrdim podom.

 

 

Preporučena kolekcija