Knjižara Vulkan

Knjižara Vulkan

2014 | beograd, Srbija

Galerija fotografija

Da li ste znali da su knjižare Vulkan nastale 2010. godine pod sloganom „erupcija ideja“? 

Lanac ovih knjižara danas su dobro poznate svim knjigoljupcima. Bilo da čitate beletristiku, popularnu nauku, umetnost ili stručnu literaturu, možete biti sigurni da ćete u knjižari Vulkan lako pronaći nešto po svom ukusu, a osim knjiga, knjižaru Vulkan odlikuje bogat program za poklone, papirna galanterija i kancelarijski materijal. 

Saradnja Tarkett-a i knjižare Vulkan se ostvarila 2011. godine kada je arhitekta Natalija Ristanović, koja sarađuje sa našim prodajnim parterom „Megapodom“ iz Beograda, kreirala plan za renoviranje prodajnog prostora.

Zahtevi projekta bili su jasni: traži se kvalitetna podna obloga, odnosno ona koja će izdržati visoku frekvenciju prohodnosti, ali i da bude jednostavna za održavanje. S obzirom na to da je prostor već dovoljno šarmantan i obojen šarenolikim asotrimanom, tražio se pod svedenijeg dezena.

Konačni izbor je pao na  komercijalnu kolekciju heterogenog vinila Prizma iz sledećih razloga:
-    Kompaktan pod, izuzetno otporan pod sa Extreme PUR zaštitom;
-    Odličan miks kvaliteta i cene, posebno kada je u pitanju renoviranje prostora;
-    Zahvalan dezen Stella 9 – tamnosiva podloga sa vernom imitacijom čipsa, svetlucavih čestica koje mogu uspešno da prikriju sitne ogrebotine i zaprljanja;
-    Vrlo zahvalan za čišćenje.

Ukoliko i vi planirate da renovirate poslovni objekat, a imate nedoumicu oko izbora poda, budite slobodni da nas kontaktirate.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Saradnja Tarkett-a i knjižare Vulkan se ostvarila 2011. godine kada je arhitekta Natalija Ristanović, koja sarađuje sa našim prodajnim parterom „Megapodom“ iz Beograda, kreirala plan za renoviranje.

Dizajner/Arhitekta

Natalija Ristanović

Tarkett partner

Megapod, Beograd

Segment