Lift Truck Co zgrada u Zemunu

Lift Truck Co zgrada u Zemunu

2022 | Beograd, Zemun, Srbija

Galerija fotografija

Osnovna delatnost kompanije Lift Truck Co, generalnog zastupnika Nemačke kompanije STILL, je prodaja, popravka, iznajmljivanje i servis viljuškara. Primarni zadatak kompanije je unapređenje efikasnosti i smanjenje rizika u oblasti intralogistike, sa ciljem kreiranja najprofitabilnijeg rešenja intralogističkog sistema. 

Važnost intralogistike i njen uticaj na poslovanje, optimalno kretanje robe, materijala i informacija unutar četiri zida, kompanija postiže sinergijom svih proizvoda i usluga za svoje klijente. Instalacijom Tarkett LVT Modulart 7 podnih obloga i DESSO Fields reljefnih tekstilnih ploča, u zgradi Lift Truck Co, postignuta je sinergija dezena i tekstura, pružajući moderan izgled prostora.

LVT kolekciju ModularT 7 čine dezeni inspirisani drvetom i betonom. Dizajn kolekcije je pogodan za modernu arhitekturu, za one koji vole jednostavnost, ali i jedinstvenost. Izdržljiv i trajan pod je pogodan za komercijalne prostore, a lak za ugradnju. DESSO Fields reljefna tekstilna ploča daje utisak ručno tkanog tekstila koji svaki prostor čini toplim i ugodnim za boravak ili rad. Savremena paleta od 37 različitih nijansi može da se kombinuje za postizanje jedinstvenih rezultata, kombinacijom neutralnih tonova ili uparivanjem svetlih boja sa začinjenijim nijansama, za bogat estetski izgled.

Preporučene kolekcije

Saznajte

Moderan, topao i ugodan prostor, u poslovnoj zgradi Lift Truck Co, stvoren je ugradnjom Tarkett LVT Modulart 7 podnih obloga i DESSO Fields reljefnih tekstilnih ploča.

Dizajner/Arhitekta

Agatina Jordanova Pavlović

Tarkett partner

Opreming DOO

Segment

Vrsta podova