MDT&T

MDT&T

2018 | Maribor, Slovenija

Galerija fotografija

Bolnice i zdravstvene ustanove zahtevaju posebnu vrstu podova jer imaju visoka očekivanja s aspekta higijene i bezbednosti prostorija. Naša podna rešenja su osmišljena imajući u vidu potrebe pacijenata i osoblja, kao i veliku prometnost, udobnost i zaštitu od infekcija koje su neophodne u okviru ustanova za zdravstvenu negu.

iQ Natural je prvo i jedino homogeno vinil podno rešenje napravljeno od 75 % prirodnih i obnovljivih organskih materijala. Kao deo iQ grupe, ovaj visokokvalitetni vinil pod je izuzetno izdržljiv i otporan na habanje, fleke i oštećenja, naročito u visokofrekventnim prostorima. Još jedna sjajna odlika ovog poda se sastoji u tome što ne zahteva voskiranje kako bi povratio prvobitan izgled, već je jednostavno suvo poliranje dovoljno.

iQ Toro SC je pod sa stalnom kontrolom statičkog rasipanja zbog čega se upotrebljava, između ostalog, u pozorištima, rendgen sobama, čistim sobama i laboratorijama. Čađ koja se kreće kroz vinil duž podnog oslonca od čistog ugljenika, postiže dodatno, važno, svojstvo provodljivosti. Kao i kolekcija Natural, deo je iQ grupe koja nudi izuzetnu trajnost podnih obloga.

Preporučene kolekcije

Saznajte

Naša podna rešenja su osmišljena imajući u vidu potrebe pacijenata i osoblja, kao i veliku prometnost, udobnost i zaštitu od infekcija koje su neophodne u okviru ustanova za zdravstvenu negu.

Tarkett partner

Kemoplast

Segment

Vrsta podova