Muzički klub Park Bridge

Muzički klub Park Bridge

2023 | Erevan, Jermenija

Galerija fotografija

Klub i restoran Park Bridge se nalazi u glavnom gradu Jermenije, Erevanu. Zadatak je bio da se odabere pod koji bi se uklopio, kako sa drugim materijalima, tako i da vizuelno stvori efekat ”kretanja” samog ambijenta.

DESSO Axminster tekstilni pod je baš ono što je odgovaralo klubu Park Bridge.

Sam restoranski prostor polukružnog oblika, sa međuspratnim amfiteatrom, dizajniran je tako da se izabrani dezen, rađen po meri, savršeno uklopi u prostor na zanimljiv način, u zavisnosti od površine koja ga okružuje. Dominantna tamno plava pozadina koja se preliva, u kombinaciji sa zlatno oker i azurnim tankim linijama, odaje utisak morskih talasa koji zapljuskuju obalu karipskog zaliva.

Tehnologija tkanja Axminster je poznata po svojoj izuzetnoj lepoti, a sposobnost stvaranja složenih i jasnih dezena nadmašuje industrijski standard, dok istovremeno pruža njihovu dugotrajnost.

Tekstilni podovi, kolekcije DESSO Axminster, su pogodni za korišćenje u javnim prostorima, hodnicima i spavaćim sobama, stvarajući luksuzan izgled i osećaj. Izdržljivi su i pogodni za frekventne prostore. Specijalno su dizajnirani da smanje nivo buke i pruže akustični komfor.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Muzički klub Park Bridge, iz Jermenije, predstavlja koncept koji se zasniva na slavlju, muzici, vibracijama i ritmovima, a svoju udobnost je upotpunio luksuznim DESSO Axminster tekstilnim podom.

Dizajner/Arhitekta

Mika Karsyan

Tarkett partner

TOP-TEH

Segment

Vrsta podova