Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno.

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno.

U Tarkett-u verujemo da zajedno možemo pozitivno da utičemo na ljude i planetu. Nastojimo da napravimo visokokvalitetne, održive podove koji će vam pomoći da kreirate zdravije prostore koji su prijatni zaboravak.

Osluškujemo potrebe naših kupaca i sarađujemo sa svim zainteresovanim stranama kako bismo dizajnirali proizvode koji pružaju optimalne performanse, obezbeđuju zdrav život i poštuju prirodne resurse.

Posvećeni smo pružanju usluga našim kupcima kroz naše inovacijske mogućnosti i dugogodišnju posvećenost i dostignuća u oblasti održivosti. Naš svakodnevni fokus – od istraživačko-razvojnih timova do timova za usluge korisnicima – jeste da kombinujemo svu našu stručnost kako bismo pomogli u stvaranju zdravog zatvorenog prostora koji je prijatan za ljude.

Duboko smo uvereni da postoji hitnost za promenu modela, kako bi se sačuvali ograničeni svetski prirodni resursi i kapital. Pozivamo vas da se pridružite našim naporima i da zajedno razvijamo cirkularnu ekonomiju. 

Fabrice Barthélemy, CEO Tarkett-a

Dizajn za život, primenom principa održivosti

Mi dizajniramo za život. Ljudi provode 90% svog vremena u zatvorenom prostoru, radeći, učeći i opuštajući se. Pomažemo vam da kreirate zdravije, sigurnije zatvorene prostore koji su prijatni za ljude tako što projektujemo visokokvalitetne, održive proizvode. Kontinuirano poboljšavamo zdravstvene i ekološke prednosti naših podnih obloga, nastojimo da biramo materijale koji se mogu obnoviti, reciklirati i transformisati u nove proizvode. Fokusiranjem na Cradle to Cradle® dizajn, naše podove izrađujemo na način koji pomaže u očuvanju prirodnih resursa i pozitivno utiče na smanjenje  klimatskih promena.

Pokretanje saradnje i održiva poslovna partnerstva

Mi pokrećemo saradnju. Veliki svetski izazovi u pogledu održivosti zahtevaju saradnju i partnerstvo između industrija i lanaca snabdevanja. Podstičemo naše kupce i sve naše zainteresovane strane da nam se pridruže na putu pozitivnih promena. Informacije o našem napretku u održivosti su transparentne. 

„Činimo dobro. Zajedno.” Svakog dana nastojimo da poboljšamo život ljudi, sačuvamo prirodne resurse i poštujemo našu okolinu.