Prestige Hotel

Prestige Hotel

2023 | Sučava, Rumunija

Galerija fotografija

Prefinjenost u svakom detalju

Posebno i elegantno mesto, Hotel Prestige, savršeno spaja istoriju i moderan stil. Smešten u srcu istorijskog regiona Bukovine, u Ruminiji, hotel nudi jedinstveno i autentično iskustvo, koje karakteriše prefinjen dizajn i besprekorna usluga. Prostrane i elegantne sobe, restoran sa međunarodno inspirisanim jelima, sale za venčanja, oaze sa atmosferom bašte i salon sa zvezdanim nebom, dizajnirani su u Art Deco stilu. Sa modernim detaljima, Hotel Prestige nudi jedinstven spoj sofisticiranosti, glamura i stila. 

Magično i nezaboravno iskustvo za goste

Zakoračite u bezvremensku eleganciju soba, obogaćenu Tarkett tekstilnim podnim oblogama kolekcije Desoo Grezzo. Inspirisana čistom, netaknutom lepotom prirodnih stenovitih pejzaža sveta, kolekcija se sastoji od 12 karakterističnih boja. Od hladnih betonskih nijansi, preko toplih zemljanih zelenih i glinenih smeđih terakota nijansi, savršena za kreiranje prefinjenog dizajna u raznim prostorima.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Savršena ravnoteža između udobnosti i sofisticiranosti, upotpunjena je DESSO Grezzo tekstilnim pločama, postavljenim na 4000 kvadratnih metara prostora, u hotelu Prestige.

Tarkett partner

H&O

Segment

Vrsta podova