PRIVATNA KLINIKA TOKUDA ACIBADEM

2018 | Sofija, Bugarska
Korišćene kolekcije

PRIVATNA KLINIKA TOKUDA ACIBADEM

Zdravstveni objekti

Naša podna rešenja iQ Eminent i iQ Toro SC dizajnirana su imajući u vidu potrebe pacijenata i osoblja , bezbednost i udobnost koje su neophodne u okviru ustanova za zdravstvenu negu.

Naša podna rešenja iQ Eminent i iQ Toro SC dizajnirana su imajući u vidu potrebe pacijenata i osoblja, kao i veliku prometnost, bezbednost i udobnost koje su neophodne u okviru ustanova za zdravstvenu negu. Privatna klinika Acibadem City Clinic Tokuda u Sofiji odabrala je za svoje prostore Tarkett podove iQ Eminent i iQ Toro SC.

Homogeni vinil pod iQ Eminent je odlično rešenje za prostore velike prohodnosti, te se zbog svoje izdržljivosti i lakoće čišćenja preporučuju za zdravstvene ustanove. Sastoji se od jedinstvenog sloja vinila i postavlja se lepljenjem za donju podnu oblogu, a zavarivanje služi da obezbedi dugotrajnost i optimalnu higijenu. 

Elektroprovodni podovi iQ Toro SC je visokokvalitetan pod pogodan za područja poput operacionih sala i soba sa računarima i elektronskom opremom. Dostupni su u formi homogenog vinila i linoleuma sa antistatik ili provodnim slojem i lako se kombinuju sa drugim kompaktnim i akustik podovima.