Privatni stan

Privatni stan

2020 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Zbog svog elegantnog dizajna i tehničkih karakteristika za deo dečije sobe koji je predviđen za igranje je odabran Tarkett LVT. Toplina ovog poda, jednostavno održavanje, kao i izdržljivost učinili su ga idealnim za ovu namenu. 

Debljina ovog Tarkett LVT poda je 2,5 mm, proizvodi se bez ftalata i poseduje nisku emisiju VOC, kako bi se poboljšao kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.

U ostatak stana je ugrađen Tarkett parket, dezen Hrast Sepia iz kolekcije Tango Classic. Arhitektica Sonja Brstina je odabrala boju prirodnog hrasta jer se savršeno uklapa sa zidvovima neutralnih boja i zelenilom u stanu.

Kolekcija parketa Tango Classic predstavlja izuzetno kvalitetan pod i pruža veliku mogućnost stilizovanja prostora uz izbor od šest različitih nijansi drveta. Parket je tretiran posebnim Osmo Hardwax uljem koje naglašava prirodnu teksturu drveta, a uz Protecto Strong površinski tretman pojačana je otpornost poda na habanja i oštećenja, čime je olakšano čišćenje poda. Brza ugradnja, lako održavanje, mogućnost ugradnje preko podnog grejanja, udobnost – sve su ovo karakteristike Tango Classic parketa. 
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Za pod u moderno uređenom, ali istovremeno toplom stanu, poznata arhitektica Sonja Brstina je odabrala Tarkett parket i LVT.

Dizajner/Arhitekta

Sonja Brstina

Segment

Vrsta podova