Promeni igru! Predstavljamo novi LVT pod: ModularT 7

Promeni igru! Predstavljamo novi LVT pod: ModularT 7

Dizajn za izvrsnost

LVT kolekcija ModularT 7 nastala je na osnovu najnovijih istraživanja trendova u keramici i drvenim podovima. Dizajn kolekcije je pogodan za modernu arhitekturu - za one koji vole jednostavnost ali i jedinstvenost, istovremeno obraćajući pažnju na detalje. 

ModularT 7 otvara mogućnost kombinovanja različitih dizajna, tekstura, boja i formata ploče 50x50cm ili daske 120x20cm. Pažljivo kreirani dezeni u 22 boje inspirisani su drvetom i betonom. 
 

10 razloga zašto da odaberete ModularT 7:

1. Dizajn pogodan za modernu arhitekturu – dezeni drveta i betona.

2. Odlično rešenje za komercijalne prostore. Izdržljiv i trajan pod pogodan za visoko prometne prostore gde svakodnevno prolazi velik broj ljudi, kao što su hoteli, restorani, kafići, prodavnice, kancelarije, butici...  

3. Vodootporan – ako prospete vodu, ona neće izazvati nikakve promene na podu i neće ga uništiti. 

4. ModularT 7 utiče na smanjenje buke u prostoru 2x bolje nego obični kompaktni LVT pod!

5. 100% reciklabilan – održivo podno rešenje koje zatvara ciklus, može se u potpunosti reciklirati. Na ovaj način prebacujemo se na cirkularnu ekonomiju.

6. Pod ModularT obezbeđuje optimalan kvalitet vazudha u zatvorenom prostoru sa niskim TVOC. 

    To je posebno važno kada uzmete u obzir da danas 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. 

7. Birali smo plastifikator bez ftalata, odobren za prostore za skladištenje hrane, koji se takođe može koristiti za igračke koje deca smeju stavljati u usta. Na ovaj način nudimo udobno i zdravo podno rešenje koje stvara prostore prijatne za ljude. 

8. Jednostavno čišćenje i održavanje. Dodatni površinski zaštitni sloj zadržava prljavštinu da uđe u donje slojeve proizvoda i čini čišćenje i održavanje poda mnogo lakšim.

9. 10 slojeva konstrukcije za visoke performanse: pruža dimenzionalnu stabilnost nekoliko puta bolju od većine proizvoda na tržištu. 

10. Zahvaljujući takvoj inovativnoj konstrukciji, ostaje dovoljno fleksibilan za lako postavljanje. Kako se ugrađuje ModularT 7 možete pročitati u uputstvu za ugradnju.

DRVO

Dezeni drveta su bezvremenski klasici, uklapaju se u skoro sve komercijalne i stambene prostore, da udovolje onima koji traže klasičan izgled, ali i ljubiteljima modernih enterijera.

Ostajući u trendu kroz godine, drvo sa naglašenim efektom četke stvara utisak prirodnog okruženja i unosi toplinu u ambijent. 

Paleta boja drvenih dezena inspirisana je skandinavskim minimalističkim stilom. Oborene ivice na 4 strane daske daju realističan izgled drvenih podova.

BETON

Beton je poslednji trend u dizajnu modernih prostora.

Idealan za stvaranje urbanih enterijera. Jednostavan, a ostavljaja jak utisak. 

Ako tražite način da vašem prostoru date moderan stil, probajte sa jednim ovakvim dezenom poda koji će enterijeru dati izgled koji želite. 

Zbog hladnog tona betona, preporučujemo vam kombinovanje sa drvetom da ambijent učinite otvorenijim. 

ModularT 7 nudi moderne dezene betona u odabranim kombinacijama boja, koje su lako mogu kombinovati sa tri drvena dezena ove kolekcije. Različiti sivi tonovi pomešani sa nijansama braon i bež biće idealno rešenje za prostore urbanog dizajna.

Napravite pravi izbor sa ModularT 7!

Preuzmite brošuru ili istražite dezene na sajtu:

Gde možete kupiti pod?

U ovlašćenim Prodavnicama  možete pogledati uzorke LVT dezena i raspitati se o ceni.

Ako želite da zatražite ponudu za vaš projekat, možete nas kontaktirati ovde. 
 

Preporučena kolekcija