SPORT HALL ANEFS

2017 | Bukurešt, Rumunija
Korišćene kolekcije

Sport i velnes

ANEFS STADIUM je višenamenski stadion u Bukureštu, za potrebe tog tipa izabrana je podna obloga Omnisports V120, premium rešenje namenjeno za upotrebu u zatvorenim prostorijama.

ANEFS STADIUM je višenamenski stadion u Bukureštu, u Rumuniji, kapaciteta 6000 i u glavnom se koristi za fudbalske mečeve. Za potrebe tog tipa izabrana je podna obloga Omnisports V120, premium rešenje namenjeno za upotrebu u zatvorenim prostorijama. 

Podna obloga Omnisports V120 ima maksimalnu debljinu, a samim tim i najbolju šok-apsorpciju, koja predstavlja najbitniju karakteristiku sportske podne obloge, jer obezbeđuje maksimalni komfor za profesionalne sportiste.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE:

• Šok-apsorpcija ≥ 45 %
• Vertikalno odbijanje lopte 96%

Od višenamenskih podova za teretane, preko podnih obloga za takmičarske terene i joga studije - sve sportske površine moraju biti prilagođene specifičnim aktivnostima i očekivanoj težini tereta na dnevnom nivou. Tarkett podovi se proizvode u skladu sa najstrožim industrijskim standardima kako bi se sportistima pružila odlična i bezbedna podloga, a pritom se održavanje učinilo lakim i ekonomičnim. Nudimo širok dijapazon podnih rešenja kako bismo ispunili svaku vašu potrebu, od postavljanja podova za prostore namenjene zabavnim i ležernim aktivnostima, do podnih rešenja u skladu sa strogim propisima raspisanim od strane međunarodnih sportskih federacija, koji se moraju ispoštovati kako bi se stekli uslovi za učešće u takmičenjima. Uz velik izbor boja i dizajna, pobeda nikada nije izgledala tako dobro.