STAMBENI OBJEKAT LJUBOVIĆ

STAMBENI OBJEKAT LJUBOVIĆ

2016 | PODGORICA, Crna Gora

Galerija fotografija

STAMBENI OBJEKTI

Da bi životni prostor davao pravi osećaj doma, ali i bio bezbrižan i zdrav za celu porodicu, od velike važnosti je i pravilan odabir podne obloge. Sve je važno – kvalitet, boje, dezeni, formati... Za pravi spoj lepote i udobnosti, koji će doprineti kvalitetu života i uneti zadovoljstvo u porodični kutak, kao rešenje za pod u Stambenom objektu Ljubović odabran je Tarkett parket iz kolekcije Salsa.

Parket Salsa je najraznovrsnija kolekcija parketa napravljena od drvnih vrsta iz čitavog sveta. Kolekcija Salsa nudi preko 30 različitih dezena za svaki ukus. Velik izbor najrazličitijih boja i nijansi pruža mogućnost uklapanja ove podne obloge u svaki enterijer.

Tarkett parket Salsa je višeslojni parket, sa vrhunskom čvrstoćom i savršenim izgledom. U pitanju je dugotrajna 100 % ekološka podna obloga izrađena od najkvalitetnijeg drveta. Pritom, ugradnja je jednostavna i brza, moguća je instalacija preko sistema podnog grejanja, a održavanje je lako.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Da bi životni prostor davao pravi osećaj doma, ali i bio bezbrižan i zdrav za celu porodicu, od velike važnosti je i pravilan odabir podne obloge. Sve je važno – kvalitet, boje, dezeni, formati... Za

Dizajner/Arhitekta

Cijevna

Tarkett partner

Entext, Podgorica

Segment

Vrsta podova