SYNECHRON

SYNECHRON

2018 | NOVI SAD, Srbija

Galerija fotografija

Širok izbor naših podnih obloga obuhvata vinil, LVT, parket, tepihe, tepisone, laminat i linoleum, a svi materijali pružaju velike mogućnosti igranja dizajnom, kako biste što bolje predstavili identitet svog brenda i kreirali dinamične prelaze iz jednog prostora u drugi. Različite teksture, dizajn i boje mogu se koristiti za jasno razgraničavanje prostorija za socijalizaciju, rad i sastanke, kao i za uređenje kancelarija izolovanih od buke. 

Tako je Synechron svoje poslovne prostorije oplemenio Tarkett kolekcijom laminata Estetika i kombinacijom tekstilnih ploča Sky i Desso Desert.

Tekstilne ploče su vrsta podnih obloga čija je osnovna specifičnost modularnost. Za razliku od tepisona koji su raspoloživi u vidu rolni, tekstilne ploče su uglavnom raspoložive u kvadratnim oblicima (najčešće u dimenziji 50 cm x 50 cm). Upravo zbog praktičnog oblika i veličine, kao i prednosti koje su proizašle iz same strukture proizvoda – tekstilne ploče su idealno rešenje za pod, naročito u slučaju poslovnih i javnih objekata. 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Synechron je svoje poslovne prostorije oplemenio Tarkett kolekcijom laminata Estetika i kombinacijom tekstilnih ploča Sky i Desso Desert.

Dizajner/Arhitekta

Miloš Mirković

Tarkett partner

Kondor Plus, Beograd

Segment

Vrsta podova