Tarkett Fusion podovi za savremeni dinamičan radni prostor

Tarkett Fusion podovi za savremeni dinamičan radni prostor

Podna rešenja koja su prikladna za savremeni dinamičan radni prostor

Osmišljen imajući na umu potrebe ljudi u savremenim kancelarijama, Tarkett Fusion objedinjuje visokokvalitetne, odgovorno proizvedene tekstilne i elastične podne obloge u jednu praktičnu, višekategorijsku ponudu.

Tarkett ima više od jednog veka stručnog iskustva u projektovanju opsežnih rešenja podova za raznovrsne radne prostore. Kombinujte naše nenadmašno razumevanje klijenata i dubinsko istraživanje o radnom prostoru sa našim sveobuhvatnim asortimanom tekstilnih ploča, LVT podova, homogenog vinila, parketa i linoleuma, i otkrijte beskrajne mogućnosti besprekornog uklapanja koje odgovaraju vašem savremenom radnom prostoru.

Image showing the 7 themes of Tarkett Fusion

    

Dizajn na osnovu na istraživanja ranih prostora

Uz pomoć nezavisno sprovedenih anketa, stručnih intervjua i međunarodnih vebinara, tekući istraživački projekti kompanije Tarkett imaju za cilj da detaljno prikažu i razumeju promenljive stavove i iskustva o radu i kancelariji širom sveta. Na osnovu rezultata našeg globalnog istraživanja o tekućim trendovima i novinama u smislu radnog mesta, naših 7 tema Tarkett Fusion projektovane su tako da odgovore na probleme sa kojima se suočavaju današnji dinamični radni prostori.

Office hallway with woman walking over linoleum and carpet floor

Podna rešenja iz više kategorija za svaki radni prostor

Tekstilne ploče

Uz inventivne dezene i opsežnu ponudu paleta svežih boja, Desso tekstilne ploče odlično se uklapaju sa ostalim Tarkett proizvodima stvarajući zapanjujuće i praktične koncepte za svaki prostor u zgradi.

LVT podovi

Pod je novo igralište sa LVT podovima. Proizvedeni u obliku ploča i u obliku dasaka u čitavom nizu dezena, boja i stilova, nude beskrajne mogućnosti rasporeda postavljanja zahvaljujući njihovom modularnom formatu.

Parket

Lepota, snaga i karakter drveta unose autentičnost i toplinu u svaki enterijer. Opremljeni sistemom ugradnje na klik, Tarkett parketi su jednostavni za ugradnju i odmah spremni za upotrebu.

Homogeni vinil

Napravljeni od jednog sloja vinila, kompaktni homogeni vinil podovi lepe se za podlogu i zavare. Homogeni vinil podovi su čvrsta i izuzetno trajna rešenja pogodna za veoma prometne prostore.

Linoleum

Jedno od najprirodnijih i najodrživijih rešenja podova na tržištu, Tarkett linoleum je cenjen zbog svoje prirodne lepote, udobnosti i trajnosti već više od 150 godina.

Galerija fotografija