Trend naturalnog stila: Nova boja Adria tepiha

Trend naturalnog stila: Nova boja Adria tepiha

Kolekcija tepih Adrija sada je bogatija za novu boju – sisal!

Ova boja je karakteristična za prirodnu boju sisala, izgleda naturalno i prati globalni trend prirodnog izgleda u enterijeru. Topli ton ovog dezena doprinosi bogatstvu jednostavnih enterijera, dok prirodan izgled ovog tepiha doprinosi lakoj uklopljivosti u različite kolorite.

tepisi

Prirodan stil u enterijerima je sve dominantniji i nova boja Adria tepiha pravi je predstavnik ovog aktuelnog trenda. Suptilni dezeni i smirene boje kreiraju izuzetno opuštajuće enterijere. Interesantni komadi nameštaja i detalji poput slika ili dekorativnih jastuka u neutralnim bojama savršeno će se uklopiti sa tepisima u naturalnom stilu.

Tepisi otporni na kišu i sunce

Tepisi Adria namenjeni su za unutrašnje, ali i spoljašnje prostore. 

Izrađeni su 100% od polipropilena koji je UV stabilan, a u osnovi tepiha je polipropilenska traka umesto jute, što ga čini otpornim na vlagu i sunce. Izuzetno su izdržljivi i otporni na sve vremenske prilike, pa garantuju postojan izgled i po nekoliko sezona. 

Pogodni su za dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, ili kao staze u hodniku, a predstavljaju odlično rešenje za terase, balkone, dvorišta, ali i bašte kafića i restorana. 

Lako održavanje

S obzirom na način tkanja – tzv. ravno tkanje, ovi tepisi se veoma lako održavaju. Preporučuje se redovno usisavanje, bez upotrebe rotirajuće četke, kako ne bi došlo do oštećenja tepiha. Mrlje se mogu lako ukloniti neutralnim deterdžentom, dok se profesionalno čišćenje može obaviti po potrebi. Savetuje se postavljanje protivklizne podloge ispod tepiha, za veću sigurnost.

Pristupačni i moderni

Tepisi Adria dolaze u 20 modernih dizajna koji se lako uklapaju u svaki prostor. Pogledajte sve dostupne dezene i odaberite svoju dimenziju Adria tepiha , a cene možete proveriti u vama najbližoj prodavnici. Tepisi Adria dolaze u 20 modernih dizajna koji se lako uklapaju u svaki prostor. Pogledajte sve dostupne dezene i odaberite svoju dimenziju Adria tepiha , a cene možete proveriti u vama najbližoj prodavnici.