Univerzitet agronomskih nauka i veterinarske medicine u Bukureštu

Univerzitet agronomskih nauka i veterinarske medicine u Bukureštu

2023 | Bukurešt, Rumunija

Galerija fotografija

Univerzitet agronomskih nauka i veterinarske medicine u Bukureštu je najstarija i najprestižnija agronomska visokoškolska ustanova u Rumuniji. Bogatoj nastavi i istraživačkom iskustvu na nacionalnom i međunarodnom nivou, doprinelo je 170 godina duge istorije i obrazovanja. Fakultet obrazuje visokokvalifikovane stručnjake iz oblasti agronomije, šumarstva i biologije, kao i naučno-istraživačke delatnosti u oblasti poljoprivrede, bezbednosti i sigurnosti hrane, životne sredine i biotehnologije. Diplomci stiču kvalifikacije da zadovolje potrebe tržišta rada u različitim sektorima (proizvodnja, usluge, naučno istraživanje, obrazovanje itd.).

Važno je stvoriti obrazovno okruženje koje podržava ne samo akademski razvoj učenika, već i njihovo socijalno blagostanje. Za njihov celodnevni rad i koncentraciju od ključnog su značaja pauze za ručak tokom kojih se učenici mogu opustiti, družiti i napuniti energijom, zato kantina igra važnu ulogu kao prostor gde se studenti okupljaju, razgovaraju i razmenjuju iskustva. Kao prostorija velike prohodnosti, kantina fakulteta je stvorena da ispuni i podrži ove vrednosti, a koje su upotpunjene ugradnjom Tarkettovih podnih obloga idealnih za upotrebu u komercijalnim prostorima.

LVT kolekcije, iD inspiration 70ModularT 7, sa izuzetnim performansama, jednostavnim održavanjem i dodatnom otpornošću na ogrebotine i fleke savršene su za kantine. Odlično dizajnirane, LVT podne obloge nude beskrajne mogućnosti različitog kombinovanja zahvaljujući svom modularnom formatu. Homogeni vinil podovi, kao što je kolekcija iQ Eminent, su čvrsta i veoma otporna rešenja za prostore velike prohodnosti, savršena za obrazovne ustanove. Lako se čiste i idealno su rešenje za arhitekte koji žele da kreiraju harmoničan pod.

 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Pogledajte kako su Tarkett LVT i HO podovi doprineli udobnosti moderne kantine Univerziteta agronomskih nauka i veterinarske medicine u Bukureštu.

Tarkett partner

Manawork

Segment

Vrsta podova