VRTIĆ KOJSKO

VRTIĆ KOJSKO

2018 | Nova Gorica, Slovenija

Galerija fotografija

Tarkett linoleum poznat je na tržištu kao jedan od najprirodnijih, održivih podova. Odlikuju ga izuzetna lepota, udobnost ali i izdržljivost, dok na samom tržištu postoji više od 150 godina. U vrtiću u Kojskom, koji je uključen u mrežu „zdravih vrtića“ u Republici Sloveniji, opredelili su se za ovo rešenje upravo iz navedenih razloga. 

Čisti i komforni podovi doprinose boljoj atmosferi za učenje, bez obzira na starosnu dob. U Tarkettu, radimo na razvijanju podnih rešenja koja su prilagođena dizajnu i funkcionalnosti različitih prostorija u okviru obrazovnih ustanova, kao što su učionice, sportske hale i laboratorije. 

Veneto xf²™ (2.0mm) kolekcija sačinjena je od 94% prirodnih i sirovih materijala, a obogaćena je tradicionalnim mermernim šarama u živopisnim i bogatim bojama. Tarkett linoleum je prvi pod u svetu koji je stekao sertfikat Cradle to Cradle® zbog održivog pristupa u procesu proizvodnje.

Preporučena kolekcija

Saznajte

U vrtiću u Kojskom, koji je uključen u mrežu „zdravih vrtića“ u Republici Sloveniji, opredelili su se za linoleum Veneto.

Dizajner/Arhitekta

 Mitja Skubin

Tarkett partner

Kemoplast

Segment

Vrsta podova