Zdravstvena ustanova Medico Laser

Zdravstvena ustanova Medico Laser

2014 | Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Galerija fotografija

Zdravstvena ustanova MedicoLaser osnovana je 2002. godine u Bosni i Hercegovini, a specijalizovana je za sve vrste oftamoloških usluga koje moderna medicina danas poznaje. Na 400 m² novog, namenski građenog područja, nalaze se ordinacije, kabineti i operacione sale prilagođene savremenom obrascu organizacije oftamološke struke i ukupno čine jedan nesvakidašnji i ugodan ambijent.

Zahtevi projekta:
-    Kreirati „ne-bolničku“ atmosferu i obezbediti prostor u kom će se pacijenti osećati maksimalno relaksirano
-    Svetli dezeni poda kako bi se prostor vizuelno proširio i izgledao vedro i čisto
-    Visoki higijenski zahtevi: jednostavno i ekonomično održavanje

Poznato je da elektrostatičko pražnjenje može da predstavlja problem za osetljiva okruženja poput operacionih sala. Neadekvatna podna obloga može uništiti skupocenu opremu, pa je zato iQ Granit SD, elektrostatička vinil kolekcija iskorišćena kao važan deo efikasnog sistema za kontrolu elektrostatičkog pražnjenja, osiguravajući tako visok nivo bezbednosti za ljude i opremu.

U prostorijama sa mokrim čvorovima, bezbednost je ključna i za osoblje i za posetioce, pa je postavljen Granit Multisafe jer je ovaj specijalan pod upravo dizajniran za veću bezbednost. Njegova konstrukcija obezbeđuje dobro prijanjanje za podlogu, čak i kad je prekrivena sapunicom i vodom. Granit Multisafe je usklađen sa bojama pratećih zidnih obloga Aquarelle Wall za savršenu vodootpornu ugradnju u mokre čvorove.

Dr. Macanović, ujedno i vlasnik klinike, imao je poverenja u rešenja koja nudi Tarkett i čak bio pionir u uvođenju nekih proizvoda, kao što su Tapiflex i zidna obloga Aquarelle Wall.

Dobro iskustvo se prenelo dalje i učinilo da i mnoge druge klinike na tržištu BiH oplemene svoje prostore raznovrsnim Tarkett rešenjima!

Kontaktirajte nas ukoliku su i vama potrebna specijalna podna rešenja za zdravstvene ustanove.

Preporučene kolekcije

Saznajte

Medico Laser imao je poverenja u rešenja koja nudi Tarkett, pa je u ovu zdravstvenu ustanovu postavljen pod Granit Multisafe usklađen sa bojama pratećih zidnih obloga Aquarelle Wall.

Segment

Vrsta podova