Reference

Reference

Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.

Filter
Otkrijte 25 reference
Porodična kuća u Somboru
Porodična kuća u Somboru
Sombor, Srbija

Pitali smo autore projekta šta ih je inspirisalo prilikom uređenja prijatnog ambijenta porodične kuće u Somboru i zašto su se odlučili za Tarkett parket.

Gornji Grad
Gornji Grad
Zemun, Srbija

Osim dobre lokacije, stambeni objekat Gornji Grad odlikuju kvalitetni materijali. Kompanija Tarkett doprinela je parketom izuzetnih performansi i garantovanom trajnošću od čak 30 godina.

Stambeni kompleks Voždove kapije
Stambeni kompleks Voždove kapije
Beograd, Srbija

U izgradnji kompleksa posebna pažnja je posvećena izboru kvalitetnih materijala, a Tarkett je doprineo parketom vrhunskih performansi.

Hotel Bellevue
Hotel Bellevue
Dubrovnik, Hrvatska

Obala mora, mir, elegancija, ljubaznost, komfor i vrhunska usluga samo su neki od misli koje se javljaju kada spomenemo Hotel Bellevue. Lepoti ambijenta hotela doprineo je Tarkett parket Step.

Hotel Ramonda
Hotel Ramonda
Rtanj, Srbija

Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. 

Kopernikus Panorama
Kopernikus Panorama
Beograd, Srbija

Moderan život zahteva savremen i funkcionalan prostor u kom se ljudi osećaju komforno. Kopernikus panorama je mesto za stanovanje sa svim pozitivnim karakteristikama.