Tarkett, The ultimate flooring experience

ŽELIMO DA ČUJEMO VAŠE MIŠLJENJE!

Hvala što ste posetili naš sajt. Molimo Vas da odgovorite na pitanja i pomognete nam da unapredimo Vaše korisničko iskustvo.

Želim da učestvujem Ne želim da učestvujem

Parket

Tarkettov parket nudi širok spektar vrsta drveta iz celog sveta, želeći da ispuni očekivanja i potrebe svojih korisnika, da postane deo njihovog svakodnevnog života i unese toplinu u njihove domove.

Kolekcija Tarkettovog parketa nudi sve, od tradicionalnog parketa poput hrasta, voljenog zbog svoje tvrdoće i trajnosti, pa sve do egzotičnih vrsta drveta, kao što su kempas, jatoba, afrički mahagoni.Tarkett parket imastabilnu konstrukciju i snažan sistem zaključavanja sa jednim od najizdržljivijih lakova na tržištu.Kao rezultat ovoga, Tarkett parket karakterišu visok kvalitet i performanse.

Aquaguard je jedinstveno rešenje u industriji parketa.To je vodootporna zaštita za parket koja štiti ugrađeni parket od tečnosti na bazi vode (voda, čaj, mleko, kafa, vino, sok) od momentalnog prodiranja tečnosti i obezbeđuje dužu otpornost na tečnosti na najosetljivijim delovima parketnih dasaka – kraćim stranama.Korišćenjem najsavremenije tehnologije, Tarkett je još jednom pronašao način da unapredi izgled celog poda tokom dugotrajnog korišćenja.