Erasmus Riedberg, Centar za dnevnu negu dece

Erasmus Riedberg, Centar za dnevnu negu dece

2017 | Riedberg, Frankfurt, Nemačka

Galerija fotografija

"Samo najbolje za naše dete." - Ovo je legitimna želja mnogih roditelja. I okruženje u kom mališani puze, igraju se i spavaju treba da bude optimalno dizajnirano. Naravno, bezopasno i održivo, to su osnovni uslovi koje planeri imaju na umu kada razmišljaju o podovima za obrazovne objekte.

Sa velikom strašću, Tarkett linoleum se proizvodi od 1898. godine u mestu Narni u Italiji, prema originalnom receptu. Proizvodi se od prirodnih sirovina poput lanenog ulja, borove smole, drveta i plute, krede i jute. Tarkett linoleum se 100% može reciklirati. 78% sirovina dolazi iz obnovljivih izvora, uglavnom lokalnih. Zdravstveni i bezbednosni aspekti su podjednako korisni: Tarkett linoleum je prirodno bakteriostatski i ne pruža stanište bakterijama. Nezavisni testovi pokazuju da Tarkett linoleum prirodno ima antibakterijska svojstva protiv najčešćih klica kao što su E-coli i MRSA. Pored toga, podovi od Tarkett linoleuma čak i bez usporivača plamena, postižu klasu požara Cfl-s1.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Tarkett linoleum je napravljen od prirodnih sirovina i 100% se može reciklirati. Stoga ovaj pod nudi optimalno okruženje u kom su mališani slobodni da se igraju, vežbaju i spavaju.

Dizajner/Arhitekta

Büro WerkStadt Architekten

Segment

Vrsta podova