iQ Surface – kolekcija homogenog vinila koja ponovo ispisuje pravila  dizajna

iQ Surface – kolekcija homogenog vinila koja ponovo ispisuje pravila dizajna

iQ Surface, naša nova kolekcija vinil podova, prikazana je na našoj postavci „Formations” tokom Nedelje dizajna u Milanu 2019. Kolekcija je dizajnirana u saradnji sa švedskim Note Design Studiom.

Vinil kolekcija je osmišljena kako bi se oslobodila kreativnost u dizajnu i arhitekturi te uvećale mogućnosti jedne od naših porodica proizvoda, iQ homogenih vinil podova. Ova kolekcija je više od teraco vinil podova, ona predstavlja novo poglavlje u korišćenju materijala u dizajnu i arhitekturi.

Namene iQ Surface dezena

Prodavnice, radni prostori, ugostiteljski objekti, barovi, restorani, zdravstvene ustanove, akademski centri i još mnogo toga. Kolekcija oživljava prostor za arhitekturu koja govori mnogo u očima posmatrača.

Inspiracija iQ Surface dezena

Zamislite dizajnerski pejzaž bez granica. Mogućnost upotrebe iQ Surface na drugim površinama osim poda čini ga jednim od najprilagodljivijih dizajnerskih materijala.

Mogućnost reciklaže iQ Surface

Koje su održive preporuke za iQ Surface i kako homogeni vinil može doprineti čistijem, zdravijem okruženju. Otkrijte ovaj održivi materijal.

Ugradnja iQ Surface

Istražite novi način kreiranja i dizajniranja uz pomoć materijala koji se može koristiti na praktično bilo kojoj površini u okviru nekog prostora ili projekta. Ujedinite sve elemente dizajnerskog ili prostornog projekta na skladan i kreativan način.

Preporučena kolekcija