Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
iQ Surface
Odaberi proizvod
Homogeni vinil | Zidne obloge

iQ Surface

Kolekcija homogenih vinil podova iQ Surface je inovativno rešenje koje pruža svakom dizajneru ili arhitekti mnoštvo mogućnosti. Kombinacije boja iz ove kolekcije navode vas na kombinacije nijansi ili svetlocrvenih naglašenih tonova, koje su idealne za dizajnere ugostiteljskih i prodajnih objekata jer ohrabruju kreiranje najboljeg korisničkog iskustva. iQ Surface poseduje najsavremenije Tarkett-ove inovacije osmišljene za najkreativnije primene. Uz Surface wall, kolekcija iQ Surface podiže viziju vaših projekata i na zid kako bi stvorila potpuni izgled prostora.

Sa samo 2 mm debiljine, ona pruže dugotrajne performanse Tarkett-ovog iQ homogenog vinila i može da izdrži decenije konstantne upotrebe bez narušavanja izgleda poda.  

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Podne obloge od heterogenog polivinil hlorida (ISO 10581), Heavy Duty Wall Covering (EN 259-1)
Površinski tretman: iQ PUR, PU Shield
Ukupna debljina: 2 mm
Debljina habajućeg sloja: 2 mm
Ukupna masa: 2800 g/m², 3400 g/m²
Pronađite iQ Surface koji odgovara vašim potrebama
0 dezen
Kako postaviti iQ Surface na nameštaj?
Postavljanje iQ Surface na nameštaj
Pogledajte kako možete instalirati iQ Surface vinil na druge površine osim poda, kao što su dekorativni predmeti i nameštaj, kako biste postigli kreativni dizajn enterijera.
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o iQ Surface