Kneza Miloša Residence

Kneza Miloša Residence

2020 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Locirana u jednoj od najprivlačnijih gradskih četvrti, Kneza Miloša Residence će biti oličenje sofisticirane gradnje i unikatnih enterijera.

Ispunjavajući sve zahteve u pogledu životnog stila, Kneza Miloša Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i profesionalno održavanje 24/7, kao i oko 400 podzemnih parking mesta, brojne ostave i raskošan spa sa uslužnim parkiranjem i pranjem vozila.

U stanove je postavljen Tarkett parket, kolekcija Step XL&L (dezen Baron Copper).

Kolekcija Step XL&L je pravi izbor za vas ukoliko tražite elegantan pod. Savršen dizajn ove kolekcije će upotpuniti vaš enterijer. Bilo da se opredelite za nezamenljivu lepotu prirodnog drveta, za bojeno drvo ili parket čiji je dezen kreiran inovativnom tehnologijom digitalne štampe, dobićete visokokvalitetan višeslojni parket izrađen od jednog komada drveta.

Fabrički je tretiran jedinstvenim Proteco lakom, čime se štedi novac i vreme koje ulažete u čišćenje. Jednostavan T-Lock sistem omogućava laku ugradnju i jedinstveno glatku površinu, čime se dodatno olakšava održavanje poda. Step XL&L dolazi sa garancijom od 30 godina i pruža vam stabilnost i bezbedno gazište.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Kneza Miloša Residence, stambeni kompleks u jednoj od najprivlačnijih gradskih četvrti, nudi izuzetnu kolekciju 226 luksuznih apartmana u koje je ugrađen Tarkett parket, kolekcija Step XL&L.

Dizajner/Arhitekta

Energogroup

Tarkett partner

Energogroup

Vlasnik objekta

KMR Development d.o.o.

Segment

Vrsta podova