Kula Trešnjin cvet

Kula Trešnjin cvet

2019 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Kula Trešnjin cvet nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu, a posebnost joj daje panoramski pogled na Kalemegdan i Gordoš kulu. Posebna pažnja u izgradnji ovog objekta je posvećena izboru kvalitetnog poda. Kao odličan izbor pokazao se parket kolekcije  Step XL & L.

Ugrađeni parket Hrast Baron Sienna je u dogovoru sa investitorom specijalno razvijen za ovaj projekat, po pitanju dimenzija dasaka i posebne selekcije sirovine

Prefinjen dizajn i dostupnost kolekcije Step u raznim dezenima savršeno doprinosi svakom enterijeru. Ovaj parket je otporan na habanje, ogrebotine i fleke, lako se održava i jednostavno ugrađuje, čineći prostor elegantnim i ugodnim za boravak.

Tarkett parket je idealan izbor poda za dizajniranje luksuznih, elegantnih i komfornih prostora. Lak za postavljanje i održavanje, višeslojni Tarkett parket izrađen od jednog komada drveta, fabrički je tretiran jedinstvenim Proteco lakom čime se štedi novac i vreme za održavanje. Dostupan je u velikom broju različitih dezena  u više nijansi prirodnog i bojenog drveta, kao i dezena kreiranih savremenom tehnologijom digitalne štampe.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Kula Trešnjin cvet nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu, a posebnost joj daje panoramski pogled na Kalemegdan i Gordoš kulu. Posebna pažnja je posvećena izboru kvalitetnog poda.

Tarkett partner

Eurodom, Beograd

Segment

Vrsta podova