Macchiato kuća

Macchiato kuća

2019 | Novi Sad, Srbija

Galerija fotografija

Desso je posvećen razvoju kvalitetnih i održivih tekstilnih ploča koje maksimiziraju dobrobit ljudi, a specijalnim dizajnom smanjuju nivo buke u prostoru, što ga čini odličnim izborom u Macchiato House sobama.

Osim restorana i kafeterije, Macchiato kuća nudi i sobe za prenoćište sa 4 zvezdice. Sobe su smeštene u istoj zgradi kao i restoran, ali sa posebnim ulazom. 
Svaka soba je drugačija i predstavlja kombinaciju različitih materijala, raznih nijansi drveta i vintage komada nameštaja koji su usklađeni tako da pruže vrlo ugodan i elegantan ambijent.

U sobe i hodnike su postavljene Desso tekstilne ploče iz kolekcija Stratos & Essence. Tekstilne ploče Desso dostupne su u inovativnim dezenima, različitim formatima i dimenzijama, pružaju udobnost, ugodnu refleksiju svetlosti i stvaraju okruženje dobrodošlice.

Podove koje preporučujemo za kreiranje sjajnog korisničkog iskustva u hotelima i restoranima pogledajte ovde

Preporučena kolekcija

Saznajte

Desso je posvećen razvoju kvalitetnih tekstilnih ploča koje maksimiziraju dobrobit ljudi, a specijalnim dizajnom smanjuju nivo buke u prostoru, što ga čini odličnim izborom u Macchiato House sobama.

Tarkett partner

Petrović Enterijer, Novi Sad

Segment