Restoran Cismigiu Bistro

Restoran Cismigiu Bistro

2018 | Bukurešt, Rumunija

Galerija fotografija

Otmeni restoran ne može da prođe bez atraktivnog poda – pokazao je Cismigiu Bistro restoran u Bukureštu. U elegantan enterijer odlično se uklopio vinil pod crno-bele kombinacije.

Sve može početi od zamisli da se napravi jedinstveno okruženje i personalizovani dizajn - da se osmisle podovi koji stvaraju određenu atmosferu. 

Arhitekte su želeli da stvore upečatljivu podnu instalaciju koja će upotpuniti enterijer, a iskusni Tarkettov tim za dizajn podova zadužen je da primeni svoje Floorcraft veštine i pomogne u realizovanju unikatnog podnog rešenja. Kada je šema poda završena i potvrđena, kompjuterski se obrađuje radi određivanja preciznog sečenja poda.

Zahvaljujući dizajnerskoj službi Floorcraft cilj je ostvaren - rezultat je instalacija belog vinil poda sa kombinacijom elemenata vinila u crnoj boji. Pažnja prema detaljima se isplatila - pod izgleda fantastično! Bezvremenski dizajn koji izgleda sveže i savremeno.

Floorcraft dizajnerska služba pomaže dizajnerima, arhitektama i projektantima da ovu kreativnu mogućnost maksimalno iskoriste. Pruža gotovo neograničen obim senzacionalnih efekata i dopadljivih rešenja koje će angažovati vašu maštu i sasvim verno je ostvariti.

Pročitajte više o Floorcraft dizajnerskoj službi.

Kolekcija Acczent Excellence 80 pokazala se kao odlična za kreiranje originalnih podnih rešenja.  Dostupna je u više od 100  dezena, sa mat završnicom, a pogodna je i za oblaganje stepenica i zidova.  Ova kolekcija heterogenog vinila je idealna ako želite da smanjite troškove čišćenja za 25%, i ako cenite život u zdravom prostoru, jer je Acczent Excellence 100% bez ftalata.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Otmeni restoran ne može da prođe bez atraktivnog poda – pokazao je Cismigiu Bistro restoran u Bukureštu. U elegantan enterijer odlično se uklopio vinil pod crno-bele kombinacije.

Dizajner/Arhitekta

Picktwo Studio

Tarkett partner

EPA Floors

Segment

Vrsta podova