Webinar na temu „Podovi u zdravstvenim ustanovama“

Webinar na temu „Podovi u zdravstvenim ustanovama“

Pozivamo vas da pogledate webinar „Podovi u zdravstvenim ustanovama“ koji smo organizovali 25. novembra 2021. 

Sa arhitektom Tatjanom Kaurin iz novosadskog studija DBA i Bojanom Kirtić iz kompanije Tarkett SEE pričali smo o podovima u zdravstvenim ustanovama i njihovom značaju za stvaranje zdravog okruženja.

Otvorena je kreativna diskusiju na temu elastičnih podnih i zidnih obloga, o njihovom značaju za stvaranje dobrog okruženja za pacijente i osoblje, pravilnoj instalaciji, čišćenju i održavanju podnih obloga u zdravstvenim ustanovama, o nekoliko referenci (Vojnomedicinskoj Akademiji u Beogradu, Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, Dom Zdravlja Liman, Novi Sad) i tome kako podna obloga izgleda nakon 10 godina konstantne i intenzivne upotrebe u zdravstvenim objektima.

Bojana Kirtić je menadžer proizvoda za homogeni, heterogeni vinil i prirodni linoleum u Tarkettu SEE. Bojana je ekspert za podne obloge od homogenog i heterogenog vinila, kao i za prirodni linoleum sa specijalnim fokusom na razvoj podnih rešenja koja odgovaraju potrebama zdravstvenih ustanova i obrazovnih objekata. U Tarkettu je od 2012. godine gde prezentuje Tarkettova podna rešenja sa posebnim akcentom na zdravlje ljudi i očuvanje životne sredine.

Tatjana Kaurin je rukovodilac projekata u birou DBA u Novom Sadu. U DBA je od 2016. godine gde, između ostalog, intenzivno radi na projektovanju i rekonstruisanju obrazovnih i zdravstvenih objekata, praćenje i nadzor u izvođenju radova.

Specijalni gost webinara je arhitekta Dejan Ilijć, Arhimonn Novi Sad.