Avenor College

Avenor College

2022 | Bukurešt, Rumunija

Galerija fotografija

Ponosni smo što smo imali priliku da radimo na divnom projektu za Avenor College, školu sa dvostrukom akreditacijom, rumunskom i britanskom, koja se nalazi na ivici šume Băneasa, u Bukureštu. Nova zgrada srednje škole, namenjena učenicima osnovnog i srednjeg obrazovanja, opremljena je Tarkett podovima. Postavljeni su sa ciljem da se škola opremi savremenim, sigurnim i pouzdanim rešenjima za podršku procesu učenja. Učenici se razvijaju u savremenom okruženju, ceneći suštinske karakteristike Avenor profila učenika: unutrašnja uravnoteženost, nezavisnost i povezanost, aktivnost, pozitivan građanin, istraživač, kreativni mislilac, efikasan komunikator i spreman za budućnost.

Rešenja koja smo dali za ovaj projekat:

Linoleum Veneto - održiv i ekološki prihvatljiv. Materijal napravljen od prirodnih i obnovljivih sastojaka. Obrađen je Tarkett-ovom jedinstvenom zaštitom površine kf² za ekstremnu izdržljivost, lako čišćenje i ekonomično održavanje. Predstavlja jedno od najprirodnijih i najodrživijih rešenja podova na tržištu.

Accent Excellence – heterogeni vinil podovi su svestrano rešenje za sve vrste primena. Pogodan je za područja velike prohodnosti, kao što su škole. Akustik verzija sadrži i međusloj pene koji smanjenje prenos zvuka i upija udaraca.

Granit Safe T - je protivklizna površina i predstavlja izdržljivo rešenje za mokre prostore velike prohodnosti gde je bezbednost od velike važnosti. Čine ga 16 boja koje su specijalno dizajnirane tako da mogu da se uklapaju sa drugim proizvodima i dodacima iz iQ Granit kolekcije.

Wallgard - je savršeno rešenje za prostore kojima je potrebna posebna zaštita zidova, kao što su čiste sobe, prostorije sa mokrim čvorom i prostorije tipične za industrijska okruženja. Wallgard je dostupan u 13 nežnih pastelnih tonova.

Preporučene kolekcije

Saznajte

Otkrijte kampus na rubu šume Băneasa i vrtić u centru Bukurešta, Avenor College, čijem dizajnu je doprineo i Tarkett ugradnjom podnih obloga.

Dizajner/Arhitekta

AMA design

Tarkett partner

Theta

Segment

Vrsta podova