Edukativni centar Yason

Edukativni centar Yason

2022 | Novi Sad, Srbija

Galerija fotografija

Privatna kompanija Yason d.o.o. bavi se prodajom naočara i optičarskim zanatom, a svoje poslovanje je proširila i na oblast audiologije. Kompanija poseduje studio u Beogradu, koji je opremljen za optiku i audiologiju, a pored studija pokrenuli su osnivanje smera optometrije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. 

Cilj kompanije Yasonn d.o.o. je edukacija i razvoj u poslovnom svetu optike i optičarstva i želja da širi svest o potrebi za slušnim aparatima i otkloni predrasude ljudima sa oštećenim sluhom. Za nastavu i naučnu delatnost, na raspolaganje je stavila svoje resurse, znanje, opremu i finansijsku podršku, a u svoje prostorije za tu svrhu, ugradila je LVT podne obloge, vodootporne i pogodne za reciklažu.

Na osnovu najnovijih istraživanja trendova u keramici i drvenim podovima, nastala je LVT kolekcija ModularT 7. Za sve one koji vole jednostavnost, ali i jedinstvenost, istovremeno obraćajući pažnju na detalje, dizajn kolekcije je pogodan za modernu arhitekturu.

Kombinovanje različitih dizajna, tekstura, formata i boja moguće je zahvaljujući modularnosti, a pažljivo kreirani dezeni inspirisani su drvetom i betonom. LVT kolekcija ModularT 7 je laka za ugradnju, smanjuje buku u prostoru 2x bolje i jednostavna je za čišćenje i održavanje.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Pogledajte kako je edukativni centar Yason d.o.o., iz Novog Sada, u svoje prostorije ugradio 400 kvadrata Tarkett podnih obloga, LVT kolekcije ModularT 7.

Dizajner/Arhitekta

Smarthitect - Vesna Marjanović, Srđan Marjanović

Tarkett partner

Aurelia doo

Segment

Vrsta podova