LUXURIA Residence stambeni kompleks

LUXURIA Residence stambeni kompleks

2020 | Bukurešt, Rumunija

Galerija fotografija

Moderan i ekskluzivan, LUXURIA Residence je stambeni kompleks koji nudi luksuzno okruženje kroz sve detalje, od granita i mermernih ploča, prostranih stanova, pažljivo odabranih elemenata i završnih detalja.

Dizajn i arhitektura LUXURIA Residence izraz su minimalizma i modernog stila, skladno kombinovani sa Feng Shui principima. Spoljni arhitektonski stil odiše prefinjenošću kroz ravne, čiste linije, bez preteranih ukrasa.

Vizuelni izgled je obogaćen zelenim površinama i upotpunjen velikim staklenim portalima, koji omogućavaju da svaki apartman ima obilje prirodne svetlosti. 

Tišina koja karakteriše LUXURIA Residence kompleks omogućena je zahvaljujući parkiralištima koja se nalaze isključivo pod zemljom. Na taj način je dobijen prostor u kojem stanovnici mogu iskusiti umetnost življenja u harmoniji.

Prvi stambeni kompleks u Bukureštu, čiji projekat je dobio BREAM Excellent Certification, projektovan da bude uključen u energetsku klasu A i u kategoriju “zelene zgrade”. Za pod je izabran Tarkett parket jer se po svim svojim karatkeristikama uklapa u ovaj koncept. 

Nivo BREEAM poboljšava dobrobit stanovnika sertifikovanih zgrada, istovremeno doprinoseći zaštiti prirodnih resursa. Efikasnost zgrada znači održivost, ekološka rešenja, kvalitet konstrukcija, efikasnost potrošnje i, implicitno, smanjenje troškova.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Moderan I ekskluzivan, LUXURIA Residence stambeni kompleks u kombinaciji sa Tarkett parketom nudi luksuzno okruženje svojim stanarima.

Tarkett partner

AxPerpetuum

Segment

Vrsta podova