NEXT FIT 2 fitnes i wellness klub

NEXT FIT 2 fitnes i wellness klub

2019 | Temišvar, Rumunija

Galerija fotografija

Oba objekta u okviru Next Fit fitnes i wellness kluba pružaju kompletan paket usluga od fitnesa, aerobika, crossfita preko plivanja do saveta dobro razvijenog tima koji se sastoji od endokrinologa, psihologa, nutricioniste i fitnes trenera. Next fit stručnjaci savetuju vas oko treninga i pomažu vam da steknete osnovno znanje i samopouzdanje koji su vam potrebni za transformaciju vašeg tela / života. 

Podignite svoj trening na viši nivo!

U Next Fit-u ćete pronaći aktivnu i dinamičnu radnu atmosferu, ali istovremeno opuštajuću i prijatnu, u kojoj možete uživati u kvalitetnim uslugama. 

Za pod je odabran Tarkett laminat, kolekcija Universe 1433, kao i sportski vinil Omnisport Compact 2mm. 

Omnisports Compact (2.0mm) vinil pod idealan je za prostorije sa tegovima i područja velike prohodnosti unutar sportskih objekata, kao što su hodnici, svlačionice i ulazi. Veoma otporan na habanja i oštećenja, ovaj pod je takođe pogodan za ustanove gde često cirkuliše teret na točkovima. Pod je tretiran našom jedinstvenom Top Clean XP površinskom zaštitom radi dodatne izdržljivosti i ekonomičnog održavanja.

Snaga, trajnost i izdržljivost glavne su karkateristike kolekcije laminata Universe 1433 sa debljinom daske od 14mm. U svaki komad je ugrađena lična emocija i kreativnost koja dodatno naglašava sklad i lepotu poda.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Drugi objekat Next Fit fitnes i wellness kluba u Temišvaru, na još jednoj lokaciji, sa Tarkett laminatom i sportskim vinil podom Omnisport Compact.

Tarkett partner

 Indfloor Vest

Segment

Vrsta podova