OSNOVNA ŠKOLA “21. OKTOBAR”

OSNOVNA ŠKOLA “21. OKTOBAR”

2017 | Kragujevac, Srbija

Galerija fotografija

OŠ „21. oktobar“ sjajnim timskim radom svojih učenika i nastavnika osvojila je jednu od nagrada Tarkett konkursa „Učionica iz snova“ – nove Acczent Excellence 80 podne obloge! Pravi trud i mašta nagrađeni su pravim podnim oblogama za školu, koje osiguravaju bezbednost, zdravlje, stimulaciju učenja, dugotrajnost, jednostavno održavanje... sve u cilju ostvarenja budućih snova iz učionica! 

Acczent Excellence 80 je najnovija Tarkettova kolekcija kompaktnog heterogenog vinila, a s najširim spektrom boja i dezena na tržištu, Tarkett kompakt heterogeni vinil podovi nude kreativna rešenja za komercijalne namene, kao što su primena u zdravstvu, obrazovanju, prodavnicama i robnim kućama, kao i ugostiteljskim objektima. Visokokvalitetne sirovine i inovativni načini površinske obrade obezbeđuju dugotrajne karakteristike i izgled, lako održavanje i izvanredne troškove životnog ciklusa.

Preporučena kolekcija

Saznajte

OŠ „21. oktobar“ sjajnim timskim radom svojih učenika i nastavnika osvojila je jednu od nagrada Tarkett konkursa „Učionica iz snova“ – nove Acczent Excellence 80 podne obloge!

Segment

Vrsta podova