Pedijatrijska ordinacija Guliver

Pedijatrijska ordinacija Guliver

2020 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Ključna tema u dizajnu enterijera pedijatrijske ordinacije Guliver je šuma. Ideja je bila da se sa crtanim likovima iz šume deci skrene pažnja, da se opuste i zaborave na strah od posete lekaru. 

Prilikom uređenja, glavni izazov za poznatu arhitekticu Sonju Brstinu je bio kako u prostor od 43 kvadrata uklopiti dve ordinacije, prijemni pult, mini kuhinju i čekaonicu sa igraonicom za decu. Kao krajnji rezultat dobijena je vrlo lepo uređena i praktično osmišljena ordinacija u koju rado dolaze ne samo deca, nego i odrasli. 

Za pod je odabran Tarkett LVT, kolekcije iD Mixonomi i iD Inspiration 55, koje su se uklapanjem ploča u 2 dimenzije i boje, savršeno uklopile u celu priču. 

Kolekcija iD Mixonomi je posebno osmišljena za arhitekte i dizajnere jer im omogućava da izraze svoju kreativnosti i da oblikuju jedinstvene podne kreacije. U svojoj ponudi sadrži 11 različitih oblika i 34 boje za igru. 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Kako se Tarkett LVT pod, kolekcije iD Mixonomi i ID Inspiration 55, uklopio u kreativno osmišljen enterijer pedijatrijske ordinacije Guliver, pogledajte na slikama u prilogu ovog teksta.

Dizajner/Arhitekta

Sonja Brstina

Segment

Vrsta podova